Nawet nie wiedziałem że Lara może tak robić fikołki. Jak to robisz? Acha, dobre te czasy. Sam spróbuję z ciekawości, na razie mam jedynie TRL na starego Xboxa, ale poszperam na allegro bo grafika na XO jest nieporównanie lepsza.
Fikolki to tak naprawde banalna sprawa. Zaczynasz ok kombinacji
A, A pozniej ladujesz na przemian
B,B,A,A,B,B,A,A Jezeli chcesz zakonczyc sekwencje fikolkow efektownym saltem to wtedy konczysz kombinacja
A,A,AFaktycznie, patrząc na czasy jakie mają być żeby przejść Time Trail są świente.
btw. czy wybijanie wszystkich jest konieczne? znacznie wcześniej mogłeś wbiec na maszt od flagi(peru) a walczyłeś z kolesiami co zabrało sporo czasu
Tak, niestety ta walka byla koniecznoscia, nie moglem jej pominac. Oczywiscie moglem wskoczyc na maszt ale nie przedostalbym sie do nastepnej lokacji bo sekwencja z gosciem rozwalajacym drzwi daje nam do niej dostep a ta nastapi dopiero po wybiciu wszystkich przeciwnikow. Wiekszosc walk mozna pominac ale nie wszystkie.
Kurczę, jak tak czytam się sprawozdania ReDa z gier (nie tylko TRL) czy widzi jak on masteruje czasówki i wrzuca je na google, to aż czasem mam ochotę pobiec radośnie do empiku i wywalić te dwie stówy na grę. Naprawdę, szacun ReD za to pozytywne i twórcze maniactwo.
Tak swoją drogą, to oświetlenie w filmikach ReDa wydaje się kapitalne. Wygląda na to, że kamera dodaje grze uroku, zwiększając kontrast. Jaki masz telewizor, ReD?
Mam kilka Tv w domu ale przewaznie gram na tym i na nim tez nagrywam wszystkie filmy Sony 55"
ReD, na przyszłość IMO lepiej żebyś zostawiał oryginalną muzykę. ^^
A filmiki fajne, odniosłam wrażenie, że w drugim jest sporo strzelania, czy tak jest w każdym?
Kwestie muzyki w pierwszym filmiku juz wyjasnilem
Lepsza taka niz sluchanie mojej rozmowy przez telefon. W drugim filmiku jest juz muzyka z Tomb Raidera tyle ze pochodzi z innego levelu. Zgralem ja z Soundtracku, ktory oczywiscie musialem miec bo muzyka jest genijalna. Poczawszy od Levelu 2 (Peru) do wszystkich dam oryginalna muzyke z gry. Co do strzelania, to na kazdym levelu troszeczke trzeba postrzelac ale na Peru wyjatkowo duzo
Dobra robota _ReD_
Red, jeszcze raz szacun - filmiki (włącznie z muzyką) genialne!
Naprawdę, szacun ReD za to pozytywne i twórcze maniactwo.
Dzieki panowie. Staram sie jak moge i lubie sie dzielic swoja pasja, wiem ze tak naprawde nieliczni to zobacza ale i tak warto wlasnie dla tych nielicznych, ktorzy potrafia to docenic. Jeszcze raz dzieki wszystkim za obejzenie i cieple slowa.
Nastepny level: Japonia.
Kiedy? Za Godzine A w miedzyczasie jesli nie widzieliscie jeszcze tego filmu, do ktorego link podalem wczesniej to zachecam do jego obejzenia, chociazby ze wzgledu na swietny montaz, rewelacyjna muzyke, skomponowana i zagrana przez autora filmu no i oczywiscie dla tej jednej, slusznej, chodzacej po tej planecie pani Croft. Bo oczywiscie chyba nie mysleliscie ze dalbym jakis inny film w tym temacie
Czekam na komentarze.
She's So EvilEDIT:Milego ogladania. Muzyka jest z gry ale posklejalem ja i poprzeplatalem, powycinalem i powklejalem tak jak mi pasowalo
Level: Japonia - Time: 10:38A tu jakby ktos szukal wszystkie w jednym miejscu
Level: Bolivia - Time: 10:54Level: Peru - Time 17:38Level: Japan - Time: 10:38