Autor Wątek: Problemik z kupnem....  (Przeczytany 4338 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pachu

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
Problemik z kupnem....
« dnia: Stycznia 10, 2007, 17:07:50 pm »
Kurcze problem mam...
Zamówiłem tutaj www.swiat-gier.com RESIDENTA EVILA 4 koleś wysłał w piątek i do dzisiaj nie ma.Czy to normalne...dzwoniłem do kolesia we wtorek to powiedział że będzie w środe noi dziś środa a przesyłki nie ma...Jeszcze raz pytam czy to normalne ????????

suli dia

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 13
Problemik z kupnem....
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 10, 2007, 17:40:58 pm »
Niewiadomo kiedy kolo wysłał paczke jeśli wysłał w piątek to wszystko możliwe no to przed weekendem więc paczka może leżała przez sobote i niedziele na poczcie a wysłali w poniedziałek jeśli tak jest poczekaj do piątku a zresztą płacisz dopiero przy odbiorze więc niebój nic jakoś to będzie
Umiesz Liczyć, Licz na Siebie!!!

lupinator

• Gość
Problemik z kupnem....
« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 10, 2007, 17:58:47 pm »
Zamawialem kiedys ze swiata gier LCSa i kiedy nie doszedl na wyznaczony termin zadzwonilem i okazalo sie ze paczka dojdzie po weekendzie bo mieli problemy z dostawa. Coz... gre odmowilem.

pachu

• Marynarz z Potiomkina
Problemik z kupnem....
« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 10, 2007, 19:31:56 pm »
No okej poczekam do piątku i zadzwonię do nich.Podobną sytuację miałem z Cenegą 2 tygodnie czekałem na POP TTT a okazało się żę poprostu nie mają tej gry na magazynie, i przepraszają że wcześniej nie sprawdzili bo mają urwanie głowy w firmie.No to tak kolesia opieprzyłem żę nie wiedział jak się mówi Dowidzenia :D:D:D.Dlatego nie chce takiej samej sytuacji, że czekam,czekam a okazuje się żę gierki nawet nie wysłali...:D :twisted:

playing girl

• Przodownik pracy
  • Reputacja: 0
Problemik z kupnem....
« Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 10, 2007, 23:07:04 pm »
Tak btw, jeśli oni usunęli moje zamówienie z koszyka po jakimś czasie to co to znaczy? Że zrealizowali, czy skasowali? :/

_invictus

• Gość
Problemik z kupnem....
« Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 11, 2007, 10:16:21 am »
w tym sklepie to chyba normalne, zamawiałem kiedyś u nich jakąś grę i czekałem, czekałem, żadnego potwierdzenia mailem o zamówieniu nie dostałem, towar "leżał" w koszyku i "leżał" aż go po około 10 dniach stamtąd usunąłem, i zamówiłem gdzie indziej

pachu

• Marynarz z Potiomkina
Problemik z kupnem....
« Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 11, 2007, 14:45:13 pm »
Cytat: "_invictus"
w tym sklepie to chyba normalne, zamawiałem kiedyś u nich jakąś grę i czekałem, czekałem, żadnego potwierdzenia mailem o zamówieniu nie dostałem, towar "leżał" w koszyku i "leżał" aż go po około 10 dniach stamtąd usunąłem, i zamówiłem gdzie indziej

No to przykro mi bo w tym sklepie trzeba zamawiać telefonicznie...:D:D:D dzwoniłem do nich dzisiaj bo znowu nie przyszło to powiedzieli że remanent się przedłużył i będzie w sobote albo w poniedziałek..:D:D:D

_invictus

• Gość
Problemik z kupnem....
« Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 11, 2007, 14:51:45 pm »
ojej, no popatrz, jakiż głupi jestem, nie pomyślałem że skoro "koszyk" udostępniają w e-sklepie, to trzeba zadzwonić, by to , co w nim jest, kupić.... :D
mało fajne rozwiązanie, na szczęście jest wiele innych sklepów, z normalnie rozwiązanymi formami zakupów

pachu

• Marynarz z Potiomkina
Problemik z kupnem....
« Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 11, 2007, 17:00:09 pm »
Cytat: "_invictus"
na szczęście jest wiele innych sklepów, z normalnie rozwiązanymi formami zakupów

Dokładnie, polecam www.ultima.pl
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D