No moze Nights najlepsza gra wszechczasow nie byl, ale trzeba przyznac ze gra naprawde byla wysmienita. Czy potrzebny jest sequel? No coz i tak i nie, ja osobiscie chetnie zagralbym w kontynuacje Nights'a ale tylko pod jednym warunkiem, musiala by byc przynajmniej na tym samym poziomie co czesc pierwsza, a jest to doprawdy watpliwa sprawa, patrzac ostatnio na Sege jak daje ciala niemal ze wszystkimi grami, wlacznie z Virtua Tennis 3 to raczej mogla by to byc tylko kompromitacja. Z drugiej strony mogliby sie chociaz postarac o jakas ulepszona wersje jedynki, ktora mysle ze mogla by sie sprzedac conajmniej dobrze. i tu pojawia sie drugi problem, czy aby Wii jest najlepsza do tego platforma? Oczywiscie jesli mowa o sterowaniu to nie ma co do tego watpliwosci, ale moim zdaniem rownie dobrze mozna by bylo zagrac w ta gre uzywajac tradycyjnego sterowania ale za to okraszona rewelacyjna grafika, jaka gra mogla by miec na PS3 i X360. Sam nie wiem, moze najlepiej by bylo gdyby wydano to na wszystkie platformy. Tak czy siak ciezko mi odpowiedziec na to jednoznacznie.