Z racji że granie w FoF na moim kompie stało sie niemożliwe(nie tylko przez F1, zaczęło to wszystko chodzić u mnie tak ze nie da sie grac) szukałem alternatywy i znalazłem. Słowik powiedział mi że jest DJ Max na PC, niestety wszystkie stronki o nim padły i nigdzie nie mogłem tego znaleźć. Potem przypadkiem trafiłem na niemiecką stronę gdzie był odnośnik do ściągniecia tego i nareszcie mogłem pograć. Ściągniecie, założenie konta tam itp. to bez faq taki mały hardkor, ja jakoś dałem radę i zrobiłem faq, kto chętny do grania? Ta gra nie ma problemów z płynnością, chodzi jak złoto, a i funu daje IMO więcej niż FoF. Jedyny minus jest taki ze menusy są po japonsku, ale da sie przezyc.
Jak ściągnąć DJ Maxa - łopatologicznie FAQ!1. Wchodzicie przez Internet Explorer na
http://www.netmarble.jp/member/regist/regist.aspWypełniacie dane jak an screenie:
Login
Login
hasło (6-8 znaków)
hasło
płeć (mężczyzna/kobieta)
eee coś tam?
3. Klikacie na button z lewej, prawy jeśli chcecie wprowadzić poprawki
4. Tutaj nie robicie nic, chyba że chcecie pooglądać krzaki
5. Po dostaniu maila z kodem potwierdzającym klikacie w link
6.Gratz, macie konto! Przycisk po prawej przenosi Was na stronę główną netmarble a przycisk po lewej pozwala edytować swojego avatara
7.Wchodzicie na
http://game.netmarble.jp/cpsite/djmax/download/down_01.aspKliacie na niebieski button
8. Ups, trzeba się zalogować
9. Wpisujemy login i hasło, klikamy niebieski button
10. Jeszcze raz klikamy niebieski button, nareszcie ściągamy DJ Maxa!
11. Instalujemy go, klikajcie na czuja, tak jak zawsze instalujecie gry, powinno pójść gładko.
Gdy gra się zainstaluje instalator nie wyłącza się, trzeba dać button z literką C
12. Klikacie na ikonkę gry, włącza się IE, trzeba się zalogować, tak samo jak przedtem
13. Klikacie na GAMESTART, NIE WYŁĄCZAJCIE IE, musi być włączony podczas grania! Gra zacznie ściągać sobie patche i uaktualnienia, przedtem pewnie ze 2x dostaniecie komunikat o zaakceptowaniu jakieś tam elementu/certfikatu, dajcie "tak" jest to wymagane
14. Odpali wam się okienko gry, klikacie na najniżej położony button z literką S, koniec, gracie w Dj Maxa! W grze już sobie poradzicie
Konto tu założone jest mi obojętne bo wszystkie dane był robione na "(pipi) się" ale raczej nie życzył bym sobie żeby ktoś z niego korzystał
Dziękowac możecie mi tutaj