Czyli uważasz, że muzyki nie da się w różny sposób interpretować?
Jest jakaś melodia, są jakieś słowa- niby w jaki sposób można to interpretować na wiele sposobów? No chyba że ktoś dorabia wygórowaną filozofię do tekstu.
monio4- widzę że się dziecko poirytowało zjechało mnie i luzik
wygląda na to że słuchasz metalu albo hip-hopu bo ich fani są agresywni i to widać po twojej wypowiedzi.
jedyne co ci przychodzi na myśl to jakieś durne Combi
Gdzie ja napisałem że Kombi jest ambitne? Napisałem że mi się podoba ich jedna piosenka.
muzyka jest w dzisiejszych czasach najpopularniejszym nośnikiem przekazu, nawet najgłębszego
tu masz rację ale jest to koniecznie bo ludzie stają się coraz głupsi, ile to się mówi że wielu polaków nie rozumie tego co czyta a w innych krajach nie mają pojęcia jakie państwa leżą na jakim kontynencie. Jedyne co może do takich ograniczonych osób trafić jest właśnie muzyka bo na ambitny film czy książkę są za głupi. Poza tym muzyka stała się zwyczajnie modna, jest "trendi" i jak ktoś się nią nie interesuje uchodzi za dziwaka.
POLSKA POEZJA ŚPIEWANA!!!
No dobra, niech będzie, do mojej listy ambitnej twórczości mogę tą poezję zaliczyć.
przyczynie się do poprawy statystycznego IQ społeczeństwa.
Jeśli oceniasz inteligencję wg tego czy ktoś widzi głębię w muzyce czy też nie to mogę ci tylko współczuć.
Ja ze swojej strony kończę bo podejrzewam że zaraz zaczną się wycieczki osobiste a większość userów będzie mnie miała teraz za kompletnego debila a moje argumenty i tak do nich nie trafią.
Napiszę jeszcze tylko że moją intencją nie było skrytykowanie muzyki ani osób jej słuchających tylko pokazanie że niesprawiedliwe jest jej wywyższanie a wyśmiewanie gier że są niby prymitywne bo tak nie jest. Pozdro
edit: jeszcze trochę podyskutowałem z blancio