Autor Wątek: IL-2: Sturmovik: Birds of Prey  (Przeczytany 2977 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
IL-2: Sturmovik: Birds of Prey
« dnia: Czerwca 05, 2009, 04:05:48 am »
IL-2: Sturmovik: Birds of Prey zawita takze na konsolach. Gra bedzie miala calkiem nowa oprawe graficzna, nowe misje, samoloty i o wiele lepsza fizyke. Gra pozwoli nam pilotowac najbardziej znane samoloty i bombowce z okresu II wojny swiatowej oraz pozwoli wziac udzial w wielkich walkach powietrznych jak i roznego rodzaju operacjach ladowych. Przyjdzie nam walczyc w walce o Wielka Brytanie, Stalingrad, Berlin, Sicily i Korsun. W grze zostana takze zaimpletowane wizualne uszkodzenia naszych maszyn, czyli bedziemy mogli podziwiac dziury po kulach jak i uszkodzone czesci naszych samolotow. Developerzy zapewniaja ze podczas walk beda braly udzial setki samolotow a wszystko to bedzie smigac na zaawansowanym silniku, ktory ma dac nam bardzo realicztyczne wrazenia. Gracz bedzie mial do wyboru rozne poziomy trudnosci, od Arcade zaczynajac a na Symulacji konczac, wiec kazdy znajdzie cos odpowiedniego dla siebie. Gre beda mogli sprawdzic posiadacze Xbox360 jak i Playstation 3, prawdopodobnie jeszcze w tym roku. Oprocz tego gra ukaze sie takze na malych konsolkach, czyli DS i PSP.

Wiecej screenow znajdziecie na:
http://media.xbox360.ign.com/media/142/14258704/imgs_1.html

Demo Trailer HD

: Czerwiec 04, 2009, 19:38:34 pm

Nie wiem jak wam,ale mnie gierka sie cholernie podoba, uwielbiam klimaty II WS.

blach0r

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
  • PSN id: purePwnerer
Odp: IL-2: Sturmovik: Birds of Prey
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 05, 2009, 11:20:24 am »
Za rekomendację wystarczy. że poprzednie IŁy to zdecydowanie najlepsze symulacje lotu w czasach II Wojny. Ale i tak pewnie na konsolach rozgrywka będzie mocno spłycona - szkoda.

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 05, 2009, 15:50:32 pm »
Moze jednak nie, sami developerzy mowia ze dla kazdego cos sie znajdzie, a w grze znajdzie sie masa ustawien, ktore pozwola sie cieszyc zarowno laikom (tryb arcade) jak i prawdzimym wymiataczom (sumulacja). Zobaczymy co z tego wyjdzie, ja nabralem cholernej ochoty na ten tytul.

blach0r

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
  • PSN id: purePwnerer
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 05, 2009, 15:52:18 pm »
Jednak i tak na padzie/joysticku po prostu brakuje przycisków na ogarnięcie wszystkich funkcji, jakie są w poprzednikach. Odpalanie poszczególnych silników, regulacja widoków, pomocniki celownicze, bombardowanie bombowcami - naprawdę tego jest masa, tylko trochę ustępuje ilości funkcji w MS Flight Simulator.
Bez uproszczeń się nie obejdzie.

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 05, 2009, 15:54:01 pm »
Nie mam pojecia czy jest jakis dobry kontroler do symulatorow na x0, ale jesli gra okaze sie warta swieczki to moze cos sie pojawi. Osobiscie nie mam zadnych zdolnosci pilotazu, jak i nie mam ambicji stania sie pilotem, dlatego tez tryb arcade i uproszczenia dla mnie beda jak znalazl :)