Lista achievementow zapowiada sie raczej dosyc standardowo, pewnie uonczenie Survival mode bedzie nie lada wyzwaniem, zastanawia mnie tez jakie beda DEFAULT BATTLE SETTING, mam nadzieje ze chlopaki z SNKP nie ustawili domyslnie na hard
Perfect Match 5
Achieve 1 round perfect. (No damage victory)
Blood of Geese Howard 10
Use ROCK, take "Deadly Rave Neo" once. *STORY MODE only
Impregnable Defense 20
Take "Just Defense" more than 10 times in one match. *STORY MODE only
Rage of Mademoiselle 15
Use B.JENET, take "Ennui Mademoiselle" once. *STORY MODE only
Lonely Wolf 10
Clear STORY MODE without encount KAIN. *In default BATTLE SETTING
Invincible Wolf 20
Clear STORY MODE, don't lose any round, any continue, don't encount KAIN *In default BATTLE SETTING
Legendary Wolf 25
Clear STORY MODE, don't lose any round, any continue, encount KAIN. *In default BATTLE SETTING
Survivor 10
Achieve more than 7 straight victories in SURVIVAL MODE.
Hunter 30
SURVIVAL MODE Clear.
Bishop 10
In Xbox LIVE MODE, achieve more than 10 victories in total. *Only in RANKED MATCH
Knight 15
In Xbox LIVE MODE, achieve more than 20 victories in total. *Only in RANKED MATCH
King 30
In Xbox LIVE MODE, achieve 5 straight victories. *Only in RANKED MATCH
: Maj 22, 2009, 05:12:52 am
Ostatnio troszeczke cisza byla w temacie ale byc moze zmieni sie to za sprawa tego co mam zamiar napisac. Otoz juz jutro na Live Marketplace pojawi sie pelna wersja Garou: Mark of the Wolves w cenie 800MSP.
: Czerwiec 23, 2009, 09:13:01 am
Zakupilem, pogralem i musze powiedziec ze jest power na maxa. Jesli jest ktos kto jeszcze nie gral w Garou a lubi bijatyki (nia sadze ze ktos taki jest) to powinien czym predzej sprawdzic Garou. 800MSP za Mark of the Wolves wydaje sie byc naprawde smieszna cena za ta odslone Fatal Fury biorac pod uwage ile ta gra ma w sobie funu. Mam nadzieje ze nie spodziewacie sie odnowionej wersji gry, bo garou to 100% port klasyka, jedyna extra opcja, jaka zostala dodana to wygladzanie spritow. Gra mimo tego ze ma juz 10 lat na karku nadal wyglada swietnie a do tego jak sie rusza