limitka ma 3 mapy mythica... ale nie w polskiej edycji... was w chu.ja zrobiono. Podniesli cene i jeszcze mapy wyciagneli
: Marzec 09, 2009, 17:33:05 pm
Kończę już co-opa... gram z jednym ziomkiem (pozdro) tak średnio po 2 misje na dzień na Legendary... zazwyczaj na początku misji dzielimy się zadaniami, ja zazwyczaj jadę poboczne plus baza, a on wątek główny. Albo dzielimy się mapą na dwie części. Ogólnie trudno nie jest, w jednej misji mieliśmy problem i ją 3 razy powtarzaliśmy, ale ogólnie bez najmniejszego wkorwiania.
Fabularnie jest bardzo dobrze, a filmiki miażdzą, do tego ich ilość powala. Spodziewałem się może 3... a są praktycznie co misje. Na bank nie raz będę je jeszcze oglądał. Na pewno brakuje MC i Cortany. Forge nie spełnia swojej roli, ale SPARTANie już tak...
największą zalętą tej produkcji jest jednak idealne i genialne przeniesienie FPS do RTS... to co robią jednostki... przejmowanie pojazdów, jazda Warthogiem, strzelanie z broni itd, jest idealnie odwzorowowane... plus dochodzą nowe jednostki które są naprawkę klimatyczne. Hawki FTW!
Gra IMO spokojnie 8+/10