Hej
No to stało się
Dzisiaj kupiłem nowego GameCube'a przez Allegro
Muszę przyznać, że chyba nieźle mi się udało... oceńcie sami: NOWA konsola + Mario Party 5 (już wymieniłem
)) ) + karta pamięci za 380zł (WLICZONE KOSZTY PRZESYŁKI - ok 20zł) ... to chyba niezły deal, co?
Tak jak napisałem wyżej . Mario Party 5 była całkowita nówka (jeszcze w
folii!) i już ją wymieniłem na Sonic Heroes (dobrze, ze jest cos takiego jak
TryTon w Poznaniu
) ... no i już jest BARDZO zadowolony... giera
wymiata... jestem pod ogromnym wrażeniem... do tego stopnia, że własnie zamieniłem kartę graficzną z kompa na słabszą (mam więc kasę:D) i przestawiłem się z grami tylko na GameCube'a ...
Szybkość, grafa, rozbudowanie... i w sumie nawet stopień trudności i przede wszystkim widowiskowość poziomów... jak dla mnie rewelacja... już jestem zadowolony
No ale tak jak mówiłem - mam kasę , i biorąc pod uwagę że istnieje coś tak pięknego jak MadGames czy Świat Gier a także TryTon (w Poznaniu) ... gierki można wymieniać
... i chciałbym sobie kupić jeszcze jedną
Wtedy będę miał dwie i można będzie się bawić...
No i teraz pytanie... CO WZIĄĆ?! ... jest OD GROMA dobrych gier na GaCka i mam szczerze wielki dylemat którą wybrać... kasy mam dużo, więc nawet na zupełną nowość mi starczy, ale... myślę, że lepiej poznać to, co już jakiś czas jest a czego nie znam... no to sypcie propozycjami...
Od czego zacząć? Ciągnie mnie w stronę SSX3, Residenta, Metroid Prime, Super Mario
Sunshine, F-Zero GX (kocham futurystyczne wyścigi...
a to wygląda CUDNIE) i... Super Monkey Ball...
...a propos Super Monkey Ball... cholercia odkupię od kogoś tą grę nawet za 150zł ... płacę OD RAZU ... GOTÓWKĄ... tylko niech ktoś mi to sprzeda
błagam..............
MUSZĘ mieć tą grę
Teraz jeszcze jedno pytanie: jak to jest z piratami na GC? Bo słyszałem, że jest jakaś możliwość by je odpalać (jakoś przez kabel LAN czy coś? - a tak się składa, że mam wewnętrzną sieć i zarazem kabelek wolny...
) ? Dajcie znać o co w tym chodzi bo mam gotówkę i mógłbym dokupić ew. potrzebne peryferia żeby móc korzystać z tej możliwości...
Chociaż z drugiej strony posiadanie oryginałów to coś pięknego...
A takie miejsca jak MadGames skutecznie mi poprawiają humorek...
No dobra;) to piszcie;) porady, itp
Co do gacka:) moze jakies fajne stronki? Dawajcie co sie da
im wiecej tym lepiej
i przede wszystkim...
CO WZIĄĆ ZA DRUGĄ GRĘ?!
))) ... btw. z tym mario mi sie udalo... byla
nowka... i na nowke mi wymienili...
... a wiadomo, ze Sonica Heroes ie
ma jeszcze w MadGames wiec za cos takiego dadza mi praktycznie all...
...nio wiec jestem happy hehe :]
Oki
tak wiec witam wszystkich konsolowcow i z radoscia do Was w dniu dzisiejszym dolaczylem
pozdrawiam:D
neopb20
szczesliwy posiadacz Gamecube'a