Uwaga! na użytkownika o nicku Yabol , jakiś czas temu umówiliśmy się na wymiane , ja mu wysłałem fable na x1 a on mi gears of war , przy ustaleniach na gg gra miała być w bardzo dobrym stanie , płytka bez rys , jedynie zamiast oryginalnego zielonego pudełka miało być czarne , przesyłkę otrzymałem bardzo szybko , ale jak ją otworzyłem to okazało się że wysłał mi samą płytke w opakowaniu dvd , bez instrukcji i okładki , płyta porysowana tak jakby ktoś jeździł po niej cyrklem , oczywiście konsola nie czyta jej , napisałem do niego na gg i powiedział że prześle mi 20 zł na konto na regenracje tej płytki , zgodziłem się , napisał że kasa będzie u mnie we wtroek (był weekend) , oczywiście pieniędze nie trafiły na moje konto , napisałem do niego i odpisał że miał tam jakieś problemy i że pieniądze wyśle przekazem na poczcie , minąl juz ponad tydzień pieniędzy nie ma dalej na koncie , zarzekał się że wysłał tą kase , ale jak napisał do niego żeby przesłał mi skan dowodu wpłaty to juz się nie odezwał ...