Klima w aucie to burżuje chorują.
Cytat: wojteq w Lipca 12, 2012, 22:32:20 pmWłaśnie sobie uświadomiłem, że WKURWA MNIE gdy ktoś, pisze "aledrogo" zamiast "allegro", "sklep nie dla idiotów" zamiast "mediamarkt" etc. Gińcie skurvvysyny janusze dowcipne.Albo "ryjksiążka"
Właśnie sobie uświadomiłem, że WKURWA MNIE gdy ktoś, pisze "aledrogo" zamiast "allegro", "sklep nie dla idiotów" zamiast "mediamarkt" etc. Gińcie skurvvysyny janusze dowcipne.
Już drugi dzień pogoda jest na maksa zjebana
Cytat: marcin_N w Lipca 17, 2012, 14:00:58 pmJuż drugi dzień pogoda jest na maksa zjebana No, a ja nie mam szmat do jazdy w deszczu
Cytat: Iras w Lipca 17, 2012, 14:23:55 pmCytat: marcin_N w Lipca 17, 2012, 14:00:58 pmJuż drugi dzień pogoda jest na maksa zjebana No, a ja nie mam szmat do jazdy w deszczu Na ulewę to nawet szmaty nic nie dają. Przedwczoraj dopadła mnie taka burza z gradem, że nawet pro odzież by nic nie dała. Wczoraj odpuściłem jazdę, a dzisiaj to chyba się przemogę i wyjdę, choć co chwila na zmianę ulewa i słońce. Bardziej mnie wkur**a nie tyle przemoczenie co ujebany rower, który potem trzeba z godzinę czyścić.
Jak ma służyć bezproblemowo to wypada chociaż napęd wyczyścić.