Cześć wszystkim.
Sprzedam X360 z dwoma grami (Red Dead Redemption i Gears of War 3) oraz kablem HDMI! Jest to MATOWA wersja SLIM - 250GB, zawierająca w zestawie wszystkie oryginalne elementy. Niektóre nie zostały nawet wypakowane z opakowania!
Konsola jest w doskonałym stanie technicznym i wizualnym! Kupiłem ją 19 kwietnia, a od końca czerwca stała nieużywana. Teraz czeka w pudełku na nowego właściciela, który należycie się nią zaopiekuje.
Oczywiście dalej jest na 3 letniej gwarancji na RROD, w tym rocznej (od kwietnia) na pozostałe elementy.
W skład zestawu wchodzą zatem:
Konsola X360 SLIM 250GB
Zasilacz
Kabel HDMI (z pozłacanymi wtykami)
Headset + słuchawka
Komplet papierów reklamowych
Kabel TV (ten oryginalny)
Pad bezprzewodowy (dalej ma nalepkę od nowości)
Oraz dwie gry:
Red Dead Redemption
Gears of War 3
Na dysku znajduje się też kilka dem (Halo: Reach, Splinter Cell: Conviction, Fable 3, Forza Motorsport 4, FIFA Street)
Sprzedaję cały zestaw - nie sprzedaję gier osobno!
Cena? - 820 złotych. To sprzęt w doskonałym stanie, na gwarancji, z dwoma znakomitymi grami.
Zdjęcie:
http://imageshack.us/photo/my-images/831/wp000386.jpg/Sprzęt stoi i jest nieużywany, aż go szkoda. Osobiście gram na PC i jakoś nie spieszy mi się do przesiadki na konsolę, tak więc polecam wszystkim tym, którzy tą konsolkę lepiej wykorzystają!
Mam też na sprzedaż laptopa HP Pavilion DV6 3040ew. Procesor i5-450m, 8GB RAM, Radeon 5650 1GB - świetny sprzęt, do którego dorzucam podstawkę chłodzącą, torbę amerykańskiej firmy Crumpler - model The Boomer, oraz myszkę Logitech M185.
Po więcej info, w tym szczegółowe informacje co do specyfikacji zapraszam do tematu, albo na priv
Cena za laptopa - 1630 złotych.