Z tego co widać, wysyłka gratis na terenie UK.
Ja nawet trochę napaliłem się na Wii U, ale boję się, że to może być bardzo krótkie zauroczenie jak z Wii. No ale w Rayman coś tam, grało mi się bardzo dobrze, fajnie grało się we dwóch, gdzie jedna osoba gra padletem, a druga wiilotami. Te mini gry mnie zniszczyły, do pogrania z kobietą idealna sprawa. Więc pewnie kupię zamiast Xbox One, który teoretycznie nigdy nie wchodził w grę, ale teraz to już chyba definitywnie, choć czas pokaże, bo lubię zmieniać zdania
Minusy ?
Granie padletem mnie nie jara i nie jest to w żaden sposób wygodne. Ok, pograć na imprezie można, ale na powaznie w jakiś tytuł, nie bardzo, a pad od Nintendo też wygodą nie grzeszy ( rozmieszczenie gałek jest tragiczne ), nawet stary DS3 lepiej trzyma się w dłoniach. Niby konsola jest już tania, ale musiałbym jednak dokupić pada, wiiloty i nunchaki ( czy jak im tam ), wiec cena od razu rośnie. Nie ma co, poczekam jeszcze na obniżkę, na E3 z pewnością ją zapowiedza, bo są totalnie w dupie, ps4 ich zaraz wyprzedzi, albo już to zrobiło.