0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
W zavvi za 350 funtow konsola, 2 pady, kamera, killzone. Niezly deal, niestety nie wiem kiedy wysylaja.
Jaja se robisz? Gdzie niby? Za 350 funtów to oni gołą konsolę sprzedają, a za 400 konsolę z Killzonem.
Cytat: bebbop w Grudnia 25, 2013, 19:41:59 pmW zavvi za 350 funtow konsola, 2 pady, kamera, killzone. Niezly deal, niestety nie wiem kiedy wysylaja.To było tylko w reklamie na mailu, po przeniesieniu z linku na stronkę stoi po 399 funciaków. Są 2 opcje: albo promo było bardzo szybkie i już się skończyło, albo zavvi tnie w chu**.Cytat: Iras w Grudnia 25, 2013, 19:52:41 pmJaja se robisz? Gdzie niby? Za 350 funtów to oni gołą konsolę sprzedają, a za 400 konsolę z Killzonem.To przychodzi na maila:To stronka z produktem (link bezpośredni):http://www.zavvi.com/ps4-hardware/ps4-new-sony-playstation-4-includes-killzone-shadow-fall/10857755.html?vwo_ppr=a
Nie rań mnie! Nie ma szans na 1800 w sklepach typu Empik/Saturn/MM w przeciągu dwóch miesięcy?
Macie jakieś info kiedy można się spodziewać tego złomu w sklepach w normalnej cenie?