Ankieta

Czy chciałbyś aby powstał Racing Corner?

Tak
4 (57.1%)
Nie
3 (42.9%)
Nie mam zdania
0 (0%)

Głosów w sumie: 4

Głosowanie skończone: Maja 04, 2005, 18:25:03 pm

Autor Wątek: Racing Corner  (Przeczytany 4593 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Player01

• Gość
Racing Corner
« dnia: Maja 04, 2005, 18:25:03 pm »
Czy jest wsrod z was ktos kto namietnie gra w wszelakie wyscigi, ma ochote pokazac calemu swiatu ze to on jest masterem i chce widziec swoje imie na szyczycie list wynikow? Ja tak mam, szczegolnie po ostatnim zalewie racerow.
Wiec skladam uprzejma (narazie :twisted: ) prosbe do redaktorow, aby stworzyli oni Racing Corner, w ktorym moglibysmy chwalic sie z innymi swoimi wynikami oraz ustawieniami naszych pojazdow.
Stworzylem topic rowniez po to zeby sie pochwalic :wink: : moj czas w PGR2 na Nurburgringu, Porsche 911 GT1 wynosi 6:48. Wybralem PGR2 bo wydaje mi sie ze FORZA nie jest jeszcze zbytnio rozpowszechniona- lecz jest wrecz stworzona do chwalenia sie ustawieniami i rekordami, oczywiscie wyniki z GT3-4 rowniez bardzo milo widziane.

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
Racing Corner
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 04, 2005, 19:28:01 pm »
Zdecydowanie TAK!! Ale gdyby powstal ow corner, koniecznoscia byloby zalozenie combat corner, rpg corner itp... W koncu trzeba postarac sie dogodzic wszystkim...
Fryty tyty dotknij pyty

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
Racing Corner
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 04, 2005, 21:54:34 pm »
Cytat: "szafa"
Zdecydowanie TAK!! Ale gdyby powstal ow corner, koniecznoscia byloby zalozenie combat corner, rpg corner itp... W koncu trzeba postarac sie dogodzic wszystkim...

Tyle że kornery zastąpiłyby zwyczajnie działy: Playstation2, Gamecube, X-Box. Wszystkie tematy da się wrzucić do jednego z dedykowanych kornerów.

Player01

• Gość
Racing Corner
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 04, 2005, 23:15:19 pm »
Wlasnie- czy jest ktos kto nie czyta wszystkich newsow i wchodzi w zakladke danej konsoli? Bo jesli nie to bardzo fajne byloby zamienienie zakladek konsol na zakladki cornerow, tylko trzebaby bylo znalesc osoby chetne to redagowac (aktualizacja raz na 3-5 dni).