Na ten rok na pewno RDR2 oraz Spider-Man. Mam też ogromne zaległości w starszych tytułach na PS4, więc będę na bieżąco nadrabiać (na pewno GoW, seria Uncharted, Driveclub, Horizon: Zero Dawn, seria AC, Battlefield 1, Until Dawn). Zalogowawszy się wczoraj do PSN uświadomiłem sobie, że nie grałem na PlayStation od 2012 roku
RDR II obowiązkowo. Jest spora szansa, że zostanie gra roku. Pająk jest śliczny i rewelacyjny przy tym. UD było swego czasu w plusie. Bardzo dobra gra. Aktualnie po licznych poprawkach nie hula w kinowym 24 k/s, więc można cieszyć oczy.
Uncharted 4 to pozycja obowiązkowa. Jak chcesz kupić zremasterowaną trylogię (polecam), to po kilka miesięcy odstępu pomiędzy częściami, by nie czuć przesytu. B1 - kampania licha, ale multi znakomite.
GoW - tak jak U4, wspaniała, piękna produkcja. Dc warto jak najbardziej. Szczególnie teraz, gdy jest grą kompletna i kosztuje mniej niż duża pizza. Platynowałem aż furczało.
Hori też bardzo dobrą gra jest. Z Asasynów polecam
Orgins, do czasu najnowszej odsłony, jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza gra serii. Ty to masz zaległości