Autor Wątek: Cronos The New Dawn  (Przeczytany 3647 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ki_ki

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 8
Cronos The New Dawn
« dnia: Grudnia 01, 2025, 15:19:29 pm »
Postanowiłem założyć temat bo nie znalazłem na forum, a gram aktualnie. Jest to nowa gra od twórców Bloober Team, podobnie mamy do czynienia z survival horror-em z perspektywy trzeciej osoby tak jak właśnie z SH2 który wcześniej wydali z Konami, no więc gra bardzo mnie wciągła i bardzo mi się podoba, w sumie to jestem gdzieś w połowie, mechanika gry jest trochę podobna do Dead Space-a tylko tym razem mamy post-apokaliptyczny świat w Krakowie po którym przyjdzie nam chodzić, w grze jest bardzo dobra ścieżka dźwiękowa, gram na średnim poziomie trudności i w sumie nie jest tak łatwo, raczej byłem oszczędny i nawet gra mnie zmuszała aby oszczędzać amunicje, także u mnie jest to raczej plus, grafika w grze nawet ładna, chociaż wydaje mi się że Silent Hill 2 pod tym względem był ogólnie lepszy chodzi mi o postacie które spotykamy w grze, po za niektórymi fabularnymi, które swoją drogą nawet mi się podobały, nie chce zdradzać fabuły osobom które jeszcze nie grały, jak skończę grę to napisze coś więcej, poniżej trailer przedstawiający grę.   

Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
« Ostatnia zmiana: Stycznia 07, 2026, 17:06:19 pm wysłana przez ki_ki »
Aktualnie:
Cronos The New Dawn, Indiana Jones i Wielki Krąg , Final Fantasy VII Rebirth.

„Słowa to nie jedyny sposób, by powiedzieć komuś, co czujesz.”