Autor Wątek: Jaja z tym forum !!  (Przeczytany 6587 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mielu

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 0
Jaja z tym forum !!
« dnia: Listopada 02, 2003, 21:37:51 pm »
Mnie to bawi. Pierwszy dzień forum i już mamy ponad 270 postów (jak to piszę). Jeszcze doba nie minęła (byłem na starcie !!! :D). Najlepsze jest to, że ciągle tu siedzi po kilka osób i wszyscy się czają żeby coś napisać. Tego nam było trzeba, ale przecież ktoś musi prowadzić ten serwis (i pisać newsy eheheh :D). Zapraszam na fristajla o forum.

Palli

• Budowniczy socjalizmu
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 02, 2003, 22:05:51 pm »
W sumie jest jeszcze troche problemow z forum, ktore bedzie trzeba rozwiazac, ale i tak jest niezle chyba :]

Dzisiaj tez sie zastanawialem - zadnych newsow prawie, moze jednak zamkniemy to forum bo redaktorzy (takie Miela i inne {fajna odmiana :} :) zamiast pisac newsy to blubraja tutaj :)

"Palli is indeed a highly mathematical language, surpassing even Hebrew and Sanskrit in this aspect."

Mielu

• Człowiek dobrej roboty
nie nie nie
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 02, 2003, 22:09:46 pm »
Po pierwsze mogłem dać ten topic np. w opiniach (jako opinie o forum - ale odkrywczy jestem :D). Po drugie - lubie te różne odmiany. Już takie kwiatki widziałem, że tylko czekam na następne :D Na koniec tylko dodam, że dzisiaj newsów jak na lekarstwo. A w zasadzie nic. Może jutro będzie lepiej. Nie bójta się nic. Nie zrezygnuję z newsów tak łatwo :D

Anonymous

• Gość
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 02, 2003, 22:23:53 pm »
Od dzisiaj zeby napisac jeden post na forum bedzie trzeba napisac dwa newsy, bede liczyl ;D

lewik

• Człowiek dobrej roboty
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 02, 2003, 22:25:50 pm »
To pislaem ja, Jarząbek Waclaw, trener drugiej kategorii. Aha, ja w zeszlym tygodniu nie pislaem bo bylem chory i mam zwolnienie od lekarza. lubudubu...

Na niektórych stronach 50 % redaktorów się obija, a drugie 50 % ciężko pracuje. Na szczęście u nas jest odwrotnie - www.neogo.pl

Mielu

• Człowiek dobrej roboty
Kuna fok
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 02, 2003, 22:27:11 pm »
Skąd ja wezmę 80 newsów ?????????? :D:D:D:D:D:D

Kriseh

• Pionier
  • *
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 03, 2003, 00:40:45 am »
Powytykaj pojedynczo bledy w N+ i powinienes dojsc do 80 neswow ;p (nie moglem sie powstrzymac :D )
Rest In Peace

Conker

• Global Moderator
  • Bohater wojny GOjczyźnianej
  • Reputacja: 7
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #7 dnia: Listopada 03, 2003, 01:32:33 am »
Ehehehehe Kriseh:Ddddddd

Chousu

• Pionier
  • *
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #8 dnia: Listopada 04, 2003, 18:15:40 pm »
Hehe Zbysio ty byś tylko krytykowal :P . A dobrego słowa to nie powiesz :)

cloud

• Pionier
  • *
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #9 dnia: Listopada 04, 2003, 18:25:38 pm »
Mielony wez pisz newsy o nowych postach i odpowiedziach na forum - 80 wezmiesz w jeden dzionek

ps(apropo odmian):
spoko mielnik,
nie (za)mielisz nie pojedziesz,
gdzie GO nie moze tam mielonego wysle,
piszesz jak mielek pazurem,

ps2: czy Mielek nie kojarzy Wam sie z Gulek ;))))) [zart]
pewnej nocy tak sie stanie, wszyscy padna GO zostanie

Palli

• Budowniczy socjalizmu
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #10 dnia: Listopada 04, 2003, 18:27:35 pm »
Nie ma to jak Cloud pomysli :D
gdzie GO nie moze tam mielonego wysle

zdecydowanie rzadzi :):):)

"Palli is indeed a highly mathematical language, surpassing even Hebrew and Sanskrit in this aspect."

Conker

• Global Moderator
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #11 dnia: Listopada 04, 2003, 20:52:42 pm »
Ehehe, Cloud, moze powymyslasz jeszcze kilka haselek, bedzie milo:)

Mielu

• Człowiek dobrej roboty
Dżizas ale jazda
« Odpowiedź #12 dnia: Listopada 05, 2003, 17:39:16 pm »
Ehehehe normalnie jestem w szoku. Uśmiałem się do łez. Czemu w liceum nikt na to nie wpadł??? Jeszcze można zakrzyknąć po boiskowemu GO GO Stal Mielec ehehe :D Tylko ta stal mi nie pasuje ;)

mrpiki

• Tajny współpracownik
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #13 dnia: Grudnia 05, 2003, 22:10:41 pm »
Kurcze to jest moje ulubione forum:)

Listen you fuckers, you screwheads, here's a man who would not take it anymore.

Conker

• Global Moderator
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #14 dnia: Grudnia 05, 2003, 22:39:39 pm »
Cytat: "mrpiki"

Bardzo nam milo:)

mrpiki

• Tajny współpracownik
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 05, 2003, 22:53:32 pm »
Cytat: "Conker"
Cytat: "mrpiki"

Bardzo nam milo:)

Forum PE mi się już znudzilo- za surowe mody i w ogóle... mam tam uroczyty status KdB:)

Mielu

• Człowiek dobrej roboty
Spamik
« Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 05, 2003, 23:34:45 pm »
A u nas dostaniesz status spamera jak będziesz mnożył swoje posty w postępie geometrycznym. Oczywiście zaraz po mnie :D Ale poważnie, staraj się proszę pisać coś konkretniejszego niż "dobre, hehe" czy coś w tym stylu. Człowiek wchodzi na takie forum później i spada z krzesła jak chce przeczytać te nowe sto króciutkich postów. Dzięki i peace man :D

mrpiki

• Tajny współpracownik
Re: Spamik
« Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 06, 2003, 15:09:58 pm »
Cytat: "Mielu"
A u nas dostaniesz status spamera jak będziesz mnożył swoje posty w postępie geometrycznym. Oczywiście zaraz po mnie :D Ale poważnie, staraj się proszę pisać coś konkretniejszego niż "dobre, hehe" czy coś w tym stylu. Człowiek wchodzi na takie forum później i spada z krzesła jak chce przeczytać te nowe sto króciutkich postów. Dzięki i peace man :D

Sorka, wczoraj dla mnie nastała totalna głupawka i nie mogłem się powstrzymać od takiego komentowania...

Mielu

• Człowiek dobrej roboty
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 31, 2003, 15:47:45 pm »
A teraz ja dostanę status spamera :D Wiecie, że Spam = Mielonka, a stąd krok do Mielonego (a dalej do Miela :D)? No i wszystko jasne. Cieszymy się, że mamy już tyle postów (Conki zabrał mi numer 5000 :?), fajnie, że tworzymy jakąś tam małą społeczność. Dzięki i piszcie więcej (żeby nie mówili, że to forum tylko dla redakcji i jej kumpli). A tak w ogóle to dopiero dwa miechy mamy to forum. Co będzie za rok :wink:

Palli

• Budowniczy socjalizmu
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 31, 2003, 16:00:21 pm »
Ej wuja przypomnialo mi sie apropo spamu Monty Python's Flying Circus - ogladales ten motyw z Chapmanem i bodajze Palinem co siedzieli w tej knajpce co serwowali mielonki? :D

KOZACKIE :D

Mielu

• Człowiek dobrej roboty
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #20 dnia: Lutego 27, 2004, 12:05:05 pm »
Wspólnymi siłami, spamem i innymi badziewiami dobiliśmy do 10 tysięcy postów. Jaja jak berety :lol: Dzięki za to, że z nami jesteście i razem możemy tworzyć tę małą scenę growo-konsolową. Tylko proszę piszcie trochę więcej o konsolkach, a mniej do "zabawy" słownej. Byle do 20 tysięcy :twisted:

Kris

• Pionier
  • *
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #21 dnia: Lutego 27, 2004, 12:19:09 pm »
O 20'000 to ja sie juz postaram,
tylko musze zalozyc noy temat....
Co sądzicie o najnowszym numerze Bravo? :twisted:

Just Kidding, I know thats not funny, but i think that well get our 20'000 quite fast MAN! We've just got to wait another 2 months :wink:
Ah te Nintendo64;) Niedlugo padow nie starczy.......

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
  • Terror of unexpleainable
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 28, 2005, 15:29:04 pm »
na liczniku jest ponad 46 000 postow co jest wynikem srednim .Malo jest ludzi piszacych codziennie po kilka postow , przebywa  tu osób srddnio 5-6 podczas gdy  na N+(forum nudniejszym )od 10 wzwyz.Pozatym zdecydowana wiekszisc uzytkowników nie ma nawet jednego(!!!) posta na koncie a  sa na forum od ponad roku .Forum jest fajne , ciekawe i z jajem tyle ,że  jest strasznie malo osob piszacych.To mnie smuci .Co prawda jest kun ,player01, Ako , TNW, FAX, Palli ktorzy niemalze tworza te forum  ale  jest  to stanowczo za malo .
''Don't take advice from anyone'' - Robert Altman.

mowafilmowa.wordpress.com
magivanga.wordpress.com
booklips.pl

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 28, 2005, 15:38:30 pm »
Tak jest na każdy forum, że po pewnym czasie grupa się wysypuje i zostaje peleton.

FAX

• Kapitan Żbik
  • Easy Rider
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #24 dnia: Czerwca 28, 2005, 15:43:16 pm »
Znowu tez bez przesady, w dziale: Pomoc, co chwila pojawia sie nowa osoba  :wink:

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #25 dnia: Czerwca 28, 2005, 19:16:38 pm »
Cytat: "FAX"
Znowu tez bez przesady, w dziale: Pomoc, co chwila pojawia sie nowa osoba  :wink:

Ktora pisze 2 posty, bo potrzebuje pomocy, a pozniej juz wougle nic nie pisze.

setezer

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #26 dnia: Czerwca 28, 2005, 19:40:48 pm »
Każde forum nudzi się gdy po miechu dojdzie się do wniosku, że "już nie dogonię tych co mają 2000punktów. Chyba, że jest się Wudim, który dzielnie nabija, mając nadzieję. Trzymaj tak chłopie!

Ja to bym te forum resetnął, przecież nie ma na nim zbyt wielu dyskusji, które zmieniają świat, a jeżeli takie były to już dawno leżą na 20 stronie tematów. A powiedzmy temat który swoją drogą ja założyłem(hehe) Co słuchacie barany? Czy ktoś na serio czyta te wszystkie wypowiedzi "ja lubie hiphop!", czy raczej tylko wpisuję swoje "ja lubię techno", bo wtedy jest cool, no i licznik rośnie... Jak na temecie zrobi się 5 stron, to nikt ich nie czyta, chyba że zaczynał dyskusje, albo temat jest o babeczkach z e3.

Ja domagam się reseta! I chyba każdy z ambitnych też powinien to zrobić, no ale wcale się nie zdziwię gdy ktoś z z co najmniej 600 postami będzie protestował, tyle roboty z nabijaniem na marne! Oczywiście nie twierdzę, że wszyscy są nabijaczami, ale każdy ma gdzieś w głębi cieszącego się stworka z dużej ilości postów. Kun masz 2000 postów, jakby wszystkie dokąłdnie przeczytać i przeanalizować, to "kilka" na pewno znalazłoby się bezsensownych wypowiedz (na szczęście znikomy procent, dla ciebie szacun).

No i jeszcze jedno, niech ktoś zbierze "the best of forum" i mały artykuł, z komentami. Ja proponuję walnąć tam wypowiedź wudiego, że OoT jest bardzo słabą grą. Koleś zarządziłeś! To jak?

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #27 dnia: Czerwca 28, 2005, 19:44:20 pm »
Cytat: "Setezer"
A powiedzmy temat który swoją drogą ja założyłem(hehe) Co słuchacie barany? Czy ktoś na serio czyta te wszystkie wypowiedzi "ja lubie hiphop!", czy raczej tylko wpisuję swoje "ja lubię techno", bo wtedy jest cool, no i licznik rośnie...

Po co w takim razie zakładałeś temat? Chyba nie myslałeś, że będzie z tego dyskusja o wymiarze filozoficznym?

Player01

• Gość
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #28 dnia: Czerwca 28, 2005, 19:49:09 pm »
Standardowo, ja zawsze rzadze :twisted: .
Wogole to ja slucham hip hop.
Wogole to nie lubie wykopywania tematow.
I wogole to mysle podobnie do jay-jay'a (za malo osob sie udziela).
Aha, i wogole to czemu jeszcze nie jestem ZG(red.) (nacz.)em??

setezer

• Marynarz z Potiomkina
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #29 dnia: Czerwca 28, 2005, 20:02:35 pm »
Eee, temat założyłem dwa lata temu, na starym nicku, wtedy wogóle nie myślałem tylko nabijałem :D, teraz ostatnio naszło mnie na patrzenie z dalszej perspektywny na niektóre sprawy. Zoba Playera on ma 16 postów dziennie... Kolo,  wstaje rano, odpisuję na jakieś 10 tematów, i wieczorem też na dziesięć (w razie czego, bo czasem wogóle nie wejdzie).  

Czy na tym forum jest jakaś postać, która się wyróżnia? Taaa, ale chyba tylko liczbą postów, albo avatarkiem... Za dużo ludzi, dla mnie forum powinno być na max 20-30 osób które cały czas piszą, taka ekipa z niebieskiego jeepa. Zamknięty krąg, właśnie dlatego za czasów GB More wszyscy byli tacy podjarani, mało ludzi większy FUN (oczywiście jeżeli są oni aktywni i wporzo). Pozdro dla ludzi, byłych fanów GB More, jeszcze pamiętam jak wyzywałem Picartio, bo jego recka wygrała :D... Jescze pomarudzę, bo gdy jest mniej ludzi to każdy czuję się bardziej znaczący, popularny. Trzeba by założyć grupę dyskusyjną ekipa z niebieskiego.

Teraz ktoś napiszę, że po co wchodzę na te forum, bo lubię się czasem pozlewać z ludzi "śmiertelnie poważnych" oraz "śmiertelni debilnych", są też ludzie "śmiertelnie wporzo", ale takich to mam na gg, tutaj wchodzę dla FUN :D. Nie będe pisał kto do jakiej kategorii należy, ale chyba wiecie gdzie jest wudi?

Chyba nie podważycie mojej opini, że każdy chciałby być kozakiem, że za jego plecami mówią "słyszałeś co mrs. X odawlił? To jest koleś!". Kun mający 2061 postów jest kozakiem, ale co mu to daję? Kozak pośród 10 innych kozaków i 300 leszczy zazdroszczących mu tylu postów...

Player01

• Gość
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 28, 2005, 20:09:26 pm »
Ten post byl slaby - oficjalna wersja.
Dorabianie filozofii do wszystkiego jest do niczego. Poza tym dla mnie nie ma kategorii w twoim spisie.

setezer

• Marynarz z Potiomkina
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 28, 2005, 20:18:53 pm »
Jest kategoria, ale nieważne (a do jakiej byś chciał należeć? "śmiertelni ślepi dyskryminanci"?)

Może i słaby, ale obrazuję co ja myślę, i pewnie z połowa ludzi na tym forum. Poza tym to nie łama jakiejś gazety, żeby pisać ładnie i składnie, ważne że kumacie o o co biega. Player nie łapiesz bujaki, wcale nie jesteś kozakiem mając 900 postów, ze średnią 16. Niech każdy oceni cię kim jesteś: a)perfidny nabijacz b)10 latek nabijający c)mary filozof, dzielący się sowimi opiniami. Tej, sorry ale tak sobie wypracowałeś... Może i jesteś spoko kolo, ale czasem nie ma mocnych na ciebie.

Player01

• Gość
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 28, 2005, 20:31:11 pm »
I o to wlasnie chodzi :P. Chociaz po tym poscie czuje sie jak Michal Wisniewski, za ta zniewage bede cie bojkotowal do konca istnienia tego forum :evil: .
Sa rozne metody nabijania postow, nie latam bez myslnie po tematach wpisujac "acha, dobre" itp. A to forum jest fajne dlatego, ze kazdy moze wyrazac swoja opinie, z tymze niektorzy sa ograniczeni. Wielu uzytkownikow domaga sie bana dla mnie, ze wzgledu na to, ze nie lubie np. Zeldy, lub ze pisze o PS3 w samych superlatywach. Niestety, od tego jest forum, zeby wymieniac sie opiniami i jesli ktos kogos "nie lubi", bo ma inne zdanie to jest to dziecinada.
BTW: piszesz, ze mam 10 lat, ale to twoj tekst "Jak byc Setezerem", ktory zamiesciles na forum zostal przez wiekszosc uzytkownikow mianowany slabym, a ty po przeczytaniu tych komentarzy stwierdziles, ze mial byc on zabawny. Ja nie doszukalem sie w tym tekscie ani grama humoru, wiec to raczej ty jestes dziesieciolatkiem myslac, ze rozbawi kogos zdanie"trzeba nosic obcisle jeansy". Porazka.

Edit: chociaz z drugiej strony udalo cie sie sprawic, zebym napisal dlugiego posta, gratuluje.

setezer

• Marynarz z Potiomkina
Jaja z tym forum !!
« Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 28, 2005, 20:42:07 pm »
No i możemy teraz pisać coraz mądrzejsze posty na argumenty "kto ma racje madafaka". Ale "przegłeś" pałę z Zeldą, przyznaj sam nie grałeś, albo porównujesz do dzisiejszych standardów. To tak samo jakby napisał, że papierz Jan Paweł II był nieudolnym starcem, głupim cepem... Zelda dla wielu jest obiektem kulku, a że ty masz inną "religię" (zwaną SONY), to nie znaczy że musisz pisać że Jan Paweł jest staruchem. Nie wymagamy od ciebie polubienia zeldy, ale SZACUNKU. Kumasz? Dla mnie, Conkera i na pewno wielu innych ta gra jest ideałem. W razie czego powtórzę (żeby mnie dobrze zrozumiano). Czy Dalej Lama po spotkaniu z Janem Pawełem zaczął zmieniać swoje poglądy? Nie, ale czy zaczął go wyzywać od cieniasów? Też, nie... Ehehe. [ps. nie każda gra jest obiektem kultu, w sumie to tylko oot nią jest]

Tamten mój tekst, faktycznie może nie był zbyt udany, ale jak ja go czytałem to mi się podobał. Przyznaję że wyszedłem na 10 latka.

Dobra Wudi teraz zostawmy ten konflikt i za kilka tygodni wznówmy go, argumentując się nawzajem swoimi postami. Przynajmniej będziemy zmotywowani do "myślę, piszę" a nie "piszę, nie myślę".

edit: wcale nie piszę, że masz 10 lat, tylko dałem taką opcję.