Eee, temat założyłem dwa lata temu, na starym nicku, wtedy wogóle nie myślałem tylko nabijałem :D, teraz ostatnio naszło mnie na patrzenie z dalszej perspektywny na niektóre sprawy. Zoba Playera on ma 16 postów dziennie... Kolo, wstaje rano, odpisuję na jakieś 10 tematów, i wieczorem też na dziesięć (w razie czego, bo czasem wogóle nie wejdzie).
Czy na tym forum jest jakaś postać, która się wyróżnia? Taaa, ale chyba tylko liczbą postów, albo avatarkiem... Za dużo ludzi, dla mnie forum powinno być na max 20-30 osób które cały czas piszą, taka ekipa z niebieskiego jeepa. Zamknięty krąg, właśnie dlatego za czasów GB More wszyscy byli tacy podjarani, mało ludzi większy FUN (oczywiście jeżeli są oni aktywni i wporzo). Pozdro dla ludzi, byłych fanów GB More, jeszcze pamiętam jak wyzywałem Picartio, bo jego recka wygrała :D... Jescze pomarudzę, bo gdy jest mniej ludzi to każdy czuję się bardziej znaczący, popularny. Trzeba by założyć grupę dyskusyjną ekipa z niebieskiego.
Teraz ktoś napiszę, że po co wchodzę na te forum, bo lubię się czasem pozlewać z ludzi "śmiertelnie poważnych" oraz "śmiertelni debilnych", są też ludzie "śmiertelnie wporzo", ale takich to mam na gg, tutaj wchodzę dla FUN :D. Nie będe pisał kto do jakiej kategorii należy, ale chyba wiecie gdzie jest wudi?
Chyba nie podważycie mojej opini, że każdy chciałby być kozakiem, że za jego plecami mówią "słyszałeś co mrs. X odawlił? To jest koleś!". Kun mający 2061 postów jest kozakiem, ale co mu to daję? Kozak pośród 10 innych kozaków i 300 leszczy zazdroszczących mu tylu postów...