Autor Wątek: Jak sie nagram to.... (zachowuje sie jak idiota) LoL  (Przeczytany 5490 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Anonymous

• Gość
Jak sie nagram to.... (zachowuje sie jak idiota) LoL
« dnia: Września 04, 2004, 23:31:46 pm »
Siemanko
to tak ja jak sie nagram np w tekena  Postacią Christie lub tym Boxerem to podjaram sie i ide na dwor i trenuje ciosy salta itp (wsumie capoeire i box trenuje  juz troche)  jak pogram w tonego to na deche mi sie chce w devila may cry (nie bójcie sie nie zabijałem przechodniow) ale juz włosy zapuscilem i proobowałems oe jak on uiberac !!A zkolei po Final Fantasy x zrobiłem sobie z drewna miecz jak Tidusa tyle ze po praktykach tym mieczem (nie ma co duzo gadac złamał sie) Aaa jeszcze byl slynny dragon ball (to tak oglądałem wwszystkie odcinki po 3 razy i tak proobowałem jush sie zamieniac w ssj albo latac albo energie ki sprawdzic i blabla bla no i na siłke chodziłem ale powoli wyrastam z tego!! bo oraz mniej mi sie chce maze lenia mam ) [bedąc w temcaie teraz zamierzam nagrac filmik jak ja sie z qumplem niby nawalma i wysąlc do gazety PsxExtreme ]
Czy macie tez cos takeigo ??? czy to normalne (poprostu jak sie nagram to tak mam dobrze ze nie istneiją gry erotyczne będż nie gram w manhunty) !! Moja wioska przezyłaby (no niewiem czy by ona przezyła) ale  zmieszkancami krucho bu było!!

No i wkacu moje wysilki dają efekty jestem w polsce na 300m 6 na 1000m 1 z wojewodztwa  no i z teamaem 10 w polsce w sztafecie 4x100m

GadAnonim

• Obywatel
  • **
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #1 dnia: Września 04, 2004, 23:49:22 pm »
Nie ma sie czego wstydzic. Pamietam ze w dniu po premierze "Star Wars Episode II" bylem tak podjarany, ze gdy z kumplami uczylismy sie na stolowce do jakiegos egzaminu, ja zwinalem swoje kserowki w rulonik i zaczalem nimi machac nasladujac jednoczesnie dzwiek miecza swietlnego. Gdy zorientowalem sie, ze wszyscy sie na mnie dziwnie patrza i maja glupie usmieszki, postanowilem dolac oliwy do ognia. Jebnalem kserowki na stolik i wyskoczylem z tekstem:
- pie**olic ten egzamin, pie**olic te studia, chce wreszcie robic cos w zyciu co ma jakis sens.
Tu kolezanka spytala:
- Czyli co konkretnie
- No wiesz, chcialbym walczyc ze zlem
Wszyscy godajo żech jest gryfno i bardzo fajno...

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #2 dnia: Września 05, 2004, 17:53:25 pm »
Raz po sesyjce FF VII musialem iść z ojcem coś tam przekopywać... Jestm na miejscu, czekam na ocja i zacząłem z tego wszystkiego wymachiwać sobie łopata nad głową, jak Cloud po wygranej walce. "Co ty odpierdalasz, synu??" <lol> :lol:  :lol:  :lol:
GT: Trusio

Sonial13

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 01, 2005, 19:03:22 pm »
Panowie, mówicie poważnie??? Eee, nic już, nic...
"Trzeba siać, siać..." Ojciec Rydzyk, All Rights Reserved;->
"Zasiejemy ziarnooo..."
www.pspu.bbs.pl - ciemna strona grania. Sprawdź ją.

StinG

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 01, 2005, 20:04:08 pm »
Mnie rozwalil moj kolega - wielbiciel Star Wars - bylem raz u niego, gadalem z jego bratem a on poszedl gdzies, zachwile ide do niego patrze a on siedzi na zieemi po turecku z discmanem i jakims metalem puszczonym na uszach, pytam sie go co robi a on :' medytuję ' :twisted:

NarutO:)

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 01, 2005, 22:01:32 pm »
Widze ze ludzie powracaja do mojego starego tematu , wiec zeby nie spamowac napise iz grajac w Burnout3 mialem chetke ... przejechac sie swoja Micra po lesie, przypadkowo zahamowalem... a akurat sarna mi przed macha prskoczyla... co bybylo gdybym niezwolnil 0_0 strach sie bac ... uwazajcie z tymi grami ludzie!!!
http://seph.freeownhost.com    < just relax and see

LapTop

• Gość
Re: Jak sie nagram to.... (zachowuje sie jak idiota) LoL
« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 01, 2005, 22:38:52 pm »
Cytat: "Anonymous"
Siemanko
to tak ja jak sie nagram np w tekena  Postacią Christie lub tym Boxerem to podjaram sie i ide na dwor i trenuje ciosy salta itp (wsumie capoeire i box trenuje  juz troche)  jak pogram w tonego to na deche mi sie chce w devila may cry (nie bójcie sie nie zabijałem przechodniow) ale juz włosy zapuscilem i proobowałems oe jak on uiberac !!A zkolei po Final Fantasy x zrobiłem sobie z drewna miecz jak Tidusa tyle ze po praktykach tym mieczem (nie ma co duzo gadac złamał sie) Aaa jeszcze byl slynny dragon ball (to tak oglądałem wwszystkie odcinki po 3 razy i tak proobowałem jush sie zamieniac w ssj albo latac albo energie ki sprawdzic i blabla bla no i na siłke chodziłem ale powoli wyrastam z tego!! bo oraz mniej mi sie chce maze lenia mam ) [bedąc w temcaie teraz zamierzam nagrac filmik jak ja sie z qumplem niby nawalma i wysąlc do gazety PsxExtreme ]
Czy macie tez cos takeigo ??? czy to normalne (poprostu jak sie nagram to tak mam dobrze ze nie istneiją gry erotyczne będż nie gram w manhunty) !! Moja wioska przezyłaby (no niewiem czy by ona przezyła) ale  zmieszkancami krucho bu było!!

No i wkacu moje wysilki dają efekty jestem w polsce na 300m 6 na 1000m 1 z wojewodztwa  no i z teamaem 10 w polsce w sztafecie 4x100m

:shock: rany boskie no comment ty tak na serio?!?!? :shock:

Liquid Snake

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 03, 2005, 21:14:50 pm »
A ja kiedyś za czasów Tekkena 3 miałem takie odchyły związane z tą grą ale wstyd o tym pisać ;D młody byłem ;D
"Snakes do not belong to Alaska"

Niter

• Towarzysz
« Odpowiedź #8 dnia: Maja 01, 2005, 19:37:46 pm »
Kiedy przechodze MGS'a 2, odbija mi i biegam po calym domu z plastykowym pistoletem i czaje sie za rogami strzelam w typow itp. :?
boje sie tego co bedzie sie dzialo w mojej głowce jak bede miał MGS'a 3  :wink: