Heh chłopaki nie chodziło mi o naciskanie na serwis, tylko o to że jest różnica jeśli się testuje grę za darmo, a inne jak się kupi samemu, zbierasz kase napalsz sie nastawiasz sie na konkrety itp.
Po drugie przeszukałem wszystkie serwisy (gamespot, wasz, ign, gameratings i inne) i na przykład we wszystkich jest napisane jaka ta gra jest dobra i w ogóle a w żadnym nie ma tego co mnie interesuje czyli jak ona się ma do Mortal Kombat:DA ... praktycznie moja przygoda z konsolami zaczęa sie w grudniu, mam pieca od zawzze, pamitam e MK2 mi si straszne podobal
ale w reckach jest ze niby sc2 lepszy i sam nie wiem, tu super wypasiona gra (sc2) a tam troche gorsza ale postacie znane mi od lat
A poza tym to że recenzenci w dużo gier grali to nie jest jedynie plus. Ponieważ wiadomo że RE:code veronica x dostało tylko 6.9 na gamespot dlatego że od wydania tej gry na DC minęły cztery lata i nic nie zmienione praktycznie.
A ja jeśli nigdy w nią nie grałem, to jeśli zagram to pewnie stwierdzę że zasługuje na co najmniej 8 powiedzmy...
Im więcej osób się wypowie o grze tym lepiej
[/list]