Autor Wątek: za 10 lat pogadamy  (Przeczytany 4934 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

lupinator

• Gość
za 10 lat pogadamy
« dnia: Kwietnia 26, 2005, 10:14:48 am »
znowu temat o GTA  :)  Jak chcielibyście aby wyglądał nowy wielki złodziej samochodów? niechodzi mi tu o GTA: Online które zostało zapowiedziane ale o nowe GTA offline.

Moim marzeniem jest GTA z wymieszanymi klimatami z całego świata, z grafiką nowego Splintera na X,z poprawionym systemem celowania i ubierania się, z ponad 500 misjami, z obszarem większym o 30 niż San Andreas, z ogromnym podwodnym światem (rybki i łodzie podwodne), z ponad 500 rodzajami pojazdów, żeby na ulicach były dzieci i zwierzęta (koty, psy itp.), żeby w lesie były zwierzęta (wilki, jelenie itp.) żeby na farmach było życie (pasące się krowy, rolik karmiący świnie), żeby można było jeżdzić konno, żeby mozna było wybrać sobie postać (kobieta biała czy czarna lub facet), żeby mozna było wykonywać zawody (policjant, kanalarz, rolnik), żeby mozna było wchodzić do KAŻDEGO budynku, żeby przechodnie mieli swoje życie, żeby były tornada, trzęsienia ziemi, tsunami które by burzyły budynki które były by potem mozolnie odbudowywanie, żeby pora dnia w grze była taka sama jak w realu ( zgodnie z zegarem w konsoli), żeby mozna było kupować meble do domu, żeby mozna w swoich willach zatrudniać ludzi do pracy, żeby mozna było wiercić tunele w ziemi........ i tak dalej i dalej mógłbym wymieniać. Żeby taka gra powstała czekałbym nawet 10 lat i zapłacił bym 1000 zł jak by tyle kosztowała ale starczyła by mi na drugie 10 i 1000 zł by mi się zwróciło ponieważ bym innych gier nie kupował. Do takiej gry mógłbym kupić sobie nowa konsole(specialnie zrobioną do tej gry wtedy by się płytki nie kupowało tylko wszystko w konsoli by było) i to moja wizja nowego GTA :) pewnie taka gra kiedyś powstanie ;)

lupinator

• Gość
za 10 lat pogadamy
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 26, 2005, 10:20:11 am »
o fuck prosze o przeniesienie tego tematu do różnych!!!!!!!!!!!!!!

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
  • Terror of unexpleainable
za 10 lat pogadamy
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 26, 2005, 10:30:42 am »
z tym obszarem to troche przesadzileś( nie wiem wtedy czy pół roku grania by starczyło odkrycie wszystkich lokacjii).Niewatpliwie misji powinno byc jeszce wiecej (bardziej rozbudowane, trudniejsze, zróżnicowane).Z tymi zwierzetami jest jak najbardziej za ( piesek u boku wygladalby czadersko).Wojmy gangów powinny być jeszce bardziej zróżnicowanie( nie tylko na ladzie -woda,powietrze).Nowe GTA powinno być ulokowane w jakimś ciekawej czesci europy (np.europa śr. z polską na czele :wink: ).Chciałbym równiez aby  można  bylo prowadzic jakis zawód .Powinien sie pojawić wiekszy nacisk na wygląd naszego bohatera(przede wszytkim własna kuchnia:).Wiecej popierdólkowatych rzeczy do zbierania , wiecje stacji radiowych( w tym jedno dodatkowe gdzie można by bylo umiesczac własne mp3),wiecej  nielegalnych wyściów.Zmiana pór roku.Ciekawym patenetm byłaby tez jakby w którejś  z czesci GTA jakby autorzy wrzucili bohatera , ktory swa gangsterka przygode zaczyna od szkolnych lat( coś jak w FABLE). To wszystko to i tak naparstek tego co powinno sie znalezć w nowym GTA :twisted:
''Don't take advice from anyone'' - Robert Altman.

mowafilmowa.wordpress.com
magivanga.wordpress.com
booklips.pl

Frank Jaeger

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
za 10 lat pogadamy
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 26, 2005, 17:17:59 pm »
Khem, nie zostało zapowiedziane GTA: Online, tylko 'All Points Bulletin' z którym Rockstar nie ma nic wspólnego, a jedyny związek GTA i APB, to to, że przy APB pracuje twórca GTA...

A ja chciałbym, żeby akcja nowego GTA rozgrywała się na Starej Pradze.. murzyńskie getto wysiada :twisted:

lupinator

• Gość
za 10 lat pogadamy
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 26, 2005, 18:20:27 pm »
Cytat: "Frank Jaeger"
Khem, nie zostało zapowiedziane GTA: Online, tylko 'All Points Bulletin' z którym Rockstar nie ma nic wspólnego, a jedyny związek GTA i APB, to to, że przy APB pracuje twórca GTA...

A ja chciałbym, żeby akcja nowego GTA rozgrywała się na Starej Pradze.. murzyńskie getto wysiada :twisted:

No wiem że to nie to ale niechciało mi się już pisać o APB

dcf

• Pawka Morozow
za 10 lat pogadamy
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 26, 2005, 19:53:47 pm »
Cytat: "jay jay"
w tym jedno dodatkowe gdzie można by bylo umiesczac własne mp3

Masz taką opcję w GTA na pc (i nie wmawiajcie mi ,że g* wiem, bo mam gta3 na pc i ta część jest najlepsza, gdyby były w niej czarnuchy to była by to dla mnie gra gier)

Shadowek

• Kapitan Żbik
za 10 lat pogadamy
« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 29, 2005, 20:47:54 pm »
No właśnie , lubię jechać przez (tutaj:VC) i słuchać Darude-Sandstorm ,albo jakiegoś OST'ka z gry ;-)