Autor Wątek: Gdzie jest kur** Cronoz?  (Przeczytany 4835 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

setezer

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
Gdzie jest kur** Cronoz?
« dnia: Maja 08, 2005, 21:27:11 pm »
Hejo.

Jakieś półtora roku temu mój człowiek - Cronoz przez krótki okres czasu nabił (tak nabił! sam mi się przyznał, pisał tyle postów, by mieć większą cyferkę przy ksywie;) około 300postów. Potem znikł, napisałbym dlaczego, ale muszę się uczyć, bo mnie ze szkoły wygnoją. Z grubsza chodzi o pewne anomalia przyrodnicze i różne niespodziewane spotkania z różnymi niespodziewanymi ludźmi. Jazda była na całego, po prostu z tego człowieka "NIE MOGJE". Napiszcie co o nim sądzicie, czy był wporządku czy nie. przekaże mu te informacje, a może do was wróci (najpier to by musiał kupić sobie komputer no i założyć prąd, bo od półtora roku nie ma;). hehe.

Tarniak

• Gość
Gdzie jest kur** Cronoz?
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 08, 2005, 21:36:27 pm »
(najpier to by musiał kupić sobie komputer no i założyć prąd, bo od półtora roku nie ma;). hehe.

Osz fak :O :O. CIekaw jestem co to te anomalia. No ja bym go przywitał z otwartymi ramionami :lol:

setezer

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
Gdzie jest kur** Cronoz?
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 08, 2005, 21:46:16 pm »
TNW przecież, on znikł zanim ty się pojawiłaś (sorry nie znam cię, patrzę na avatara;). Niedługo opowiem, ale będzie checa :D, sorry za ten post, ale muszę trochę nabić bo kolesia z 10postami nikt nie słucha (zasada Cronoza).

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
Gdzie jest kur** Cronoz?
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 08, 2005, 21:47:16 pm »
Ja tam niestety Cronoza w ogole nie znalem, poniewaz zalogowalem sie dwa miechy po jego odejsciu... Ale 'nowych' i przede wszystkim CZYNNIE(nie to, co ok 3/4(!!) zarejestrowanych forumowiczow) bioracych udzial forumowiczow nigdy malo!!:)
Fryty tyty dotknij pyty

Tarniak

• Gość
Gdzie jest kur** Cronoz?
« Odpowiedź #4 dnia: Maja 08, 2005, 21:57:17 pm »
Cytat: "Setezer"
TNW przecież, on znikł zanim ty się pojawiłaś (sorry nie znam cię, patrzę na avatara;). Niedługo opowiem, ale będzie checa :D, sorry za ten post, ale muszę trochę nabić bo kolesia z 10postami nikt nie słucha (zasada Cronoza).

To jest inny nick, jako Tarniak byłem tu od początku.

Conker

• Global Moderator
  • Bohater wojny GOjczyźnianej
  • Reputacja: 7
Gdzie jest kur** Cronoz?
« Odpowiedź #5 dnia: Maja 08, 2005, 22:04:34 pm »
Cronoz gdzie jestes? Fani sie domagaja:)

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
  • lol pozdro rasta power
Gdzie jest kur** Cronoz?
« Odpowiedź #6 dnia: Maja 08, 2005, 22:12:44 pm »
robimy zrzute na komputer dla Cronoza!!

:lol: