Autor Wątek: Jak prawdziwi forumowicze...  (Przeczytany 4570 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
Jak prawdziwi forumowicze...
« dnia: Lipca 30, 2005, 15:35:53 pm »
Tak se siedze na tym forum i se myśle...Może każdy z was przedstawiłby się własnym imieniem??Ja mam na imię Miłosz:)
Może powiecie coś o sobie??Ja jestem...hmmm...no dobra- lubie se popić, pograć, pogadać(szczególnie z laskami)i ogółem brać z życia to co najlepsze...
Może w końcu powstawiamy swoje zdjęcia??może wam to sie wydać głupim pomysłem, ale mi się wydaje, że każdy jest tu swego rodzaju anonimem, przedstawiając się i pokazując swą twarz lepiej będziemy się poznawać, kumplować...Czyż nie tego tutaj chcemy???Ja już swoje ryło wstawiłem...
Jestem ciekaw jak podejdziecie do tej sprawy...Niestety wasze wypowiedzi będe mógł ujrzeć dopiero za tydzień(cza babke odwiedzić :wink: ).Jestem ciekaw jak podejdziecie do tego tematu...
PS. Niewiem czy temat podobny już istniał(nieprzeglądałem forum)...Uważam jednak że nawet jak był to wypadałoby przywrócić go do życia w postacio tego :wink:
DCF - jak tego to zlituj sie...please!

McJohn

• Człowiek dobrej roboty
  • Gdzie jest Dickinson?!
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 30, 2005, 15:56:56 pm »
Moje imię jest tak tajemnicze, że znają je tylko wybrańcy!. Chcesz poznać imię tajemniczego wspólpracownika o ksywce McJohn to udaj się w długą i niebezpieczna podróż po otchłaniach Internetu. Kierując się szóstym zmysłem i niezwykłymi umiejętnościami, trafisz do krainy, która zwie się GameOnly- Strona Główna. Tam też, jedno z królestw  - Redakcja - posiada tajemnice mego imienia. :mrgreen:

Zawsze też możesz użyć skomplikowanego czaru zwanego Intuicją i zużyć nań 200punktów many. :wink:
War, war never changes. Waiting for Fallout 3.

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 30, 2005, 16:15:18 pm »
McJohn nie tylko o ciebie mi tutaj chodzi...pozatym mówiłeś tylko o imieniu,nie mówiąc tu nic o sobie...Zdjęcia nie wymagam (każdy niech daje jak chce) ale dzięki temu byśmy się lepiej rozpoznawali i ogólnie byłoby ciekawiej 8) !!!
Ja powiem jedno...ja bym chciał tu wspaniałe, internetowe przyjaźnie a nie tylko kolejne, smętne forum o grach...

McJohn

• Człowiek dobrej roboty
  • Gdzie jest Dickinson?!
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 30, 2005, 17:03:02 pm »
Nie no spox, tak tylko sobie żartowałem perfidnie :wink:
War, war never changes. Waiting for Fallout 3.

Shadowek

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #4 dnia: Lipca 30, 2005, 17:04:15 pm »
A joo mom na imie ziomisław :) Nie no dobra - I'am Kuba/Jakub/Jackob - jak  kto woli :P Lubię gadać z dziewuchami, qmplami, łazić po mieście,grać of koz i lampić się w TV , tyle, człowiek nowoczesny !  8)

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #5 dnia: Lipca 30, 2005, 17:24:07 pm »
Cytat: "McJohn"
Nie no spox, tak tylko sobie żartowałem perfidnie :wink:

Spoko, spoko, przecie sie nawet nieobraziłem...

Picartio

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #6 dnia: Lipca 30, 2005, 17:25:43 pm »
Hello Moto, w swojej kartotece znalazłem wpis o jakimś Marcinie :roll: Interesuję się fotografią, konsolami, rysunkiem, graniem na gitarze, publicystyką, dobrą muzą (pop, rock, metal, electro) i masą innych rzeczy.

A tak na przyszłość - zakładaj ciekawsze tematy :]