Wpadl mi nareszcie w rece Socom II (spatchowany
). DNAS niby przechodze bezblednie. Mam tylko problem z logowaniem. W ekranie logowania wpisuje nick i haslo z CS jak w Socomie I. Pozniej przekierowuje mnie na ekran z zasadami (czyli standatd jak w Socomie I). Pozniej, kiedy ja akceptuje warunki, to pokazuje mi sie informacja, ze moj nick nie zostal znaleziony i pojawia sie pytanie, cvzy chce go teraz zarejestrowac. Jezeli odpowiem tak, to przez chwile pokazuje sie jakies okno (gdzie u gory przez chwileke moge przeczytac info, ze sie to nie powiodlo) i przekierowuje mnie znowu na strone logowania.
Wlaczylem sobie pozniej Socom I i tam loguje sie bez problemu. Z Network Access Disc wchodze na CS jak zawsze (tzn. pokazuje mi sie w ktoryms momencie blad, ze mam zle ustawienia, ale to standard podobno).
Co jest? Moze to wina jedtak DNASu? A moze to przez ten niby dziesciejszy update serwera (chociaz jak wchodze, to mi pokazuje informacje, ze na serwerze obecnie gra ponad 1000 ludzi). Moze to jednak BAN? Ktos ma jakies pomysly co to i jak to naprawic?