Nie wiedziałem gdzie zamieścic ten temat no ale mam nadziej ,że go nie wywalicie.
Sprawa jest bardzo prosta. Aha i pewnie każdy z was pomyśli że to naciągactwo ale to prawda i moj kolega juz dostał psp i pocina w ridge. Sam na poczatku nie wierzyłem. Więc jesli nie traktujecie tego serio nie czytajcie nawet dalej. Musicie zarejestrować sie tutaj:
http://gameconsolegiveaway.co.uk/index.php?referral=27748 . Wybierzcie spośród dostępnych prezentow psp oczywiscie potem wpiszcie w odpowiednie miejsce swoj email i kliknijcie sign up. UWAGA tutaj moja osobista rada: nie podawajcie aresow typu @wp, @onet i @interia . Następnie wypałniacie formularz oczywiście jezeli podacie nieprawdziwe dane nie dostaniecie ipoda bo paczka nie dojdzie. Używajcie tylko polskich znaków. Wszytko jest po angielsku ale bardzo intuicyjne wiec nie powinno wam sprawic problemu. Po wypełnieniu go i zatwierdzeniu, dostaniecie email z linkiem aktywacji konta! Po kliknieciu go wasze konto jest juz aktywowane, teraz możecie sie zalogować klikajac login. Kiedy juz sie zalogujecie kliknijcie "complete an offer" i z dostepnej listy kliknijcie na ten obrazek 3 od gory (date.com). Teraz juz ostatnia rzeczy jaka musiscie zrobic. Trzeba sie tam zarejestrować. I tutaj wszytko jest intuicyjne i nie powinniscie miec problemy z wypoełnieniem formularzy i rejestracja. W razie pyatn ( a watpie zeby sie pojawiły) pomoge! Kiedy rejetracja tam dobiegnie konca, ponownie wejdzcie na
www.gameconsolegiveaway.co.uk i zalogujcie sie. Od zgrnięcia psp dzeli was tylko krok! Musicie 12 osobom powiedziec żeby zrobiły dokładnie to samo co wy przed chwilą. Kliknijcie na : refier friends. Macie tam linka. Jesli chcecie zwerbowac swojego znajomego podajcie mu ten link i przekazcie moją instrukcje. To wszytko.