Autor Wątek: [b]Czy można przegrać "Swap Magic" na PS2(Slim ver  (Przeczytany 4951 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Extreme Bolero

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
[b]Czy można przegrać "Swap Magic" na PS2(Slim ver
« dnia: Lipca 11, 2005, 12:25:38 pm »
Chodzi o to czy moge przegrać ten program na jakąś zwykłom płyte dvd . Mam tega Swapa lecz już zrysował mi sie troszke i chciałbym go sobie przegrać. tylko nie wiem czy to wypali:) Bo jeśli chciał bym kupić nowego to jest wydatek rzędu ok.80 zł. Jesli wiecie czy to jest możliwe to napiszcie. Pozdro
"Veni,Vidi,Vici" J.C

wężyk

• Obywatel
  • **
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 11, 2005, 12:37:03 pm »
NIE

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 11, 2005, 12:40:06 pm »
To jest lol miesiąca - gość kupuje program aby grać na kradzionych płytach, a potem chce ukraść i ten program. Normalanie ROTFL. :lol:

Extreme Bolero

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 11, 2005, 13:22:24 pm »
To jest lol miesiąca - gość kupuje program aby grać na kradzionych płytach, a potem chce ukraść i ten program. Normalanie ROTFL.

Wkońcu trzeba sobie jakoś radzić . A jeśli już jestem graczem ,który używa piratów to co mi tam? Jeśli nie ma kasy na orginalne gry to czego mam sobie odmawiać zabawy ? A ty myślisz ,że ile procent graczy w Polsce (20% bezrobocie) gra  w gry , które są oryginalne? Może sam używasz "kopi zapasowych"? A więc nie bądz takim cwaniaczkiem z miodem w uszach bo kiedyś obudzisz się z ręką w nocniku  :D Jeśli chcesz tak grać na orginałach i mieć pewność ,że nie ma piratów to poczekaj do wiosny 2006 i kup sobie PS3.
"Veni,Vidi,Vici" J.C

wężyk

• Obywatel
  • **
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #4 dnia: Lipca 11, 2005, 14:41:53 pm »
Cytat: "Extreme Bolero"
To jest lol miesiąca - gość kupuje program aby grać na kradzionych płytach, a potem chce ukraść i ten program. Normalanie ROTFL.

Wkońcu trzeba sobie jakoś radzić . A jeśli już jestem graczem ,który używa piratów to co mi tam? Jeśli nie ma kasy na orginalne gry to czego mam sobie odmawiać zabawy ? A ty myślisz ,że ile procent graczy w Polsce (20% bezrobocie) gra  w gry , które są oryginalne? Może sam używasz "kopi zapasowych"? A więc nie bądz takim cwaniaczkiem z miodem w uszach bo kiedyś obudzisz się z ręką w nocniku  :D Jeśli chcesz tak grać na orginałach i mieć pewność ,że nie ma piratów to poczekaj do wiosny 2006 i kup sobie PS3.

Gdybyś "tylko" używał piratów to by sie tak nieczepiał ale to co ty chcesz zrobić to wymaga komentarza.