Autor Wątek: Szczury, gady, robaki, ciemność, ciasne pomieszczenia ...  (Przeczytany 14487 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

szaluk

• Obywatel
  • **
  • Reputacja: 0
Szczury, gady, robaki, ciemność, ciasne pomieszczenia ...
« Odpowiedź #80 dnia: Września 09, 2005, 23:08:40 pm »
Mam lęk wysokości, ale właśnie dzięki temu uwielbiam wszelkiego rodzaju wysokości im wyżej tym lepiej i jeszcze żeby tak można było sobie skoczyć, boje się ciemności, ale lubie chodzić po mieście jak jest ciemno, i jeszcze późno jak nie ma ludzi, ale np do lasu bym nie wszedł w nocy, noi jeszcze coś co można chyba pod klaustrofobie podciągnąc, boje się takich ciasnych pomieszczeń, ale nie takich jak np winda, tylko takich, gdzie żeby wejść musze się skulić i jak jestem w takim pomieszczeniu myśle tylko o tym, żeby jak najszybciej się wydosctać :/

Sajmonek

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #81 dnia: Września 10, 2005, 08:05:06 am »
Ja sie brzydze Robakow a szczegolnie PAJOKOW  :| Precz ..

Kubsztok

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #82 dnia: Września 10, 2005, 10:45:02 am »
Ja osobiscie to sie tych robaczkow i pajonkow nie boje sie i bez oporu biore je w rece, nawet lubie jak mi miedzy palcami zuczek lazi :) ale jak cos mi wskoczy na szyje albo za koszulke to mnie ciarki przechodza i mnie rzuca (wyjatek to chrabaszcze ktorych w sezonie mam wrzucane za koszulke 2-5 dzinnie i zdazylem sie przyzwyczaic :P). Mam tez swogo rodzaju lek wysokosci jak na przyklad stoje na wyysokim dachu albo przechodze po wysokim starym moscie bez zadnych barierek ale czasem lubie sie troche pobac i probuje przezwyczezac ten lek (2 miejsce na kilka obozow i koloni w zawodach spinaczki na sciance alpinistycznej xD) a jak bylem maly to sie balem edwarda norzycorekiego :P
!!! Wii fan !!!

selene

• Gość
« Odpowiedź #83 dnia: Września 10, 2005, 19:03:53 pm »
Hm... nie boje sie, ale STRASZNIE brzydze sie żab (paralizuje mnie jak jakas widze :P ). A tak poza tym, to wszystkie zwierzatka sa slodkie... ;]

Jedyna rzecz, ktorej sie boje to samotnosc.

Von Zay

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #84 dnia: Września 10, 2005, 19:05:25 pm »
Boje się mojego nowego dziekana...