0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Panowie. Słyszeliście o takim modnym, cool i trendy ostatnio słowie: prowokacja. Otóż imć Von Zay wykorzystał tenże środek obrazowania, by pokazać, że nie ma sensu wykazywać zbędnego entuzjazmu na temat PS3, którego notabene jeszcze nie ma, bo przerzucanie infosów na temat xflopów jest bezsensowne i bezproduktywne. Oto i moja -> spiskowa teoria dziejów.
EEE tam mam to gowno i wougle beznadziejne jest. Tekstury sie rozlarza, pikseloza na calym ekranie. A przeciez ten wietnamczyk na stadionie X- lecia mowil wyraznie- plejj sttejszyn tri. cudooo.
Co za głupi temat...
Cytat: "Niezidentyfikowany Obiekt Latający"Co za głupi temat...CytujPanowie. Słyszeliście o takim modnym, cool i trendy ostatnio słowie: prowokacja. Otóż imć Von Zay wykorzystał tenże środek obrazowania, by pokazać, że nie ma sensu wykazywać zbędnego entuzjazmu na temat PS3, którego notabene jeszcze nie ma, bo przerzucanie infosów na temat xflopów jest bezsensowne i bezproduktywne. Oto i moja -> spiskowa teoria dziejów.
jezu! nie wieszcie im! oni kuamiom! bo w CDACTION napisali że to wcale wyidzie w styczen.! nie wieszcie ludźe! ja wjem. moszecie mi wieszyć, ja sie znam na tym nawed nieśle. bo muj taki kumpel marek (pozdro dla niego) kturego napewno nje znaće to on mi kiedyś pofiedział że on mi takiei wiedzy zazdrości bo on nje tego na konsolah a ja tak to mu pofiedziałem co i jak. ale tym tu to lepiei nie wieszcie! bo oni kuamiom!
Cytat: "Bl4d3r"jezu! nie wieszcie im! oni kuamiom! bo w CDACTION napisali że to wcale wyidzie w styczen.! nie wieszcie ludźe! ja wjem. moszecie mi wieszyć, ja sie znam na tym nawed nieśle. bo muj taki kumpel marek (pozdro dla niego) kturego napewno nje znaće to on mi kiedyś pofiedział że on mi takiei wiedzy zazdrości bo on nje tego na konsolah a ja tak to mu pofiedziałem co i jak. ale tym tu to lepiei nie wieszcie! bo oni kuamiom!w CDAKSZJON kłamniom! mu jósz mamy Plajsztation3 !! naprafte!!prasa kłamnie!!