0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tutorial written by : XanTium Spolszczenie Pozytyw2005Znaczenie Czerwonej/ Pomarańczowej/Zielonej swięcącej diody na xboxie (v0.5) Naprzemian Zielona/Czerwona Kod: Najprawdopodobniej zły/zepsuty chip albo zła kopia. Stały Zielony Kolor/ Bez obrazu, dzwięku oraaz możliwości otworzenia cd. Kod: Prawopodobnie zły lut (zimny lut - nieprzewodzący). Sprawdź wszystkie punkty lutownicze. Może to być kwestia spalenia, sprawdź czy wentylator jest podłączony. Nie kładź xboxa w pobliżu zródła ciepła. Możesz również zdjąć górną pokrywe i zobaczyc czy jest jemu lepiej. Stały Zielony Kolor/ Bez dzwięku/ Bez obrazu Kod: Jest to prawdopodobnie problem z ustawieniami audio. Spróbuj zbootować xboxa standardowym audio video pack zamiast HD pack. Migający Pomarańcziowy/Zielony Brak Audio i Video. Może być to spowodowane zachlapaniem ścieżki lutem albo przerwaniem/ spaleniem scieżki na płycie. Zielony przez poł sekundy i Czerowny Migający. Kod: Zły/ Zepsuty/ Uszkodzony lub pusty Eeprom. Stały Czerowny Kod: Układ spalony, defekt/uszkodzenie/brak elementów konstrukcyjnych. Migający Czerwony Kod: Zepsuty/ Padniety lub pusty eeprom. Uffff jest 02:25 W końcu skonczyłem. Znalazłem to w języku angielskim w necie i tak właśnie pomyślałem o was. Pewnie komus sie przyda. AAA i tam gdzie są znaczniki Kod: i znajduje sie text, który źle przetłumaczyłem z angielksiego ( Try to boot your xbox with a standard a/v pack instead of a HD pack... )