Autor Wątek: Battlefield 2: Modern Combat PS2  (Przeczytany 6238 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

soolars

• Gość
Battlefield 2: Modern Combat PS2
« dnia: Grudnia 17, 2005, 15:37:07 pm »
Właśnie zamówilem sobie tą gierke na allegro i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś ma tym forum już w nią gra i czy sa już jakieś Polskie klany?
W OPPSM gra dostała 9 a w ign 8,5 są tacy którzy twierdzą że jest to gra lepsza od SOCOM'a. Mam nadzieje że będzie to prawda.

Jack

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 17, 2005, 16:02:02 pm »
Gra nie jest zła ale mi ta gra jakoś nie podeszła.Wole SOCOM-a.

ppp

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 17, 2005, 16:25:46 pm »
http://mujweb.cz/www/ps2pl/back_dvd.htm

Gry od waszego konkurenta z...

soolars

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 28, 2005, 15:36:39 pm »
Mam Battlefielda i muszę powiedzieć że gra jest świetna, jest dużo akcji oraz fajnych map. Bardzo dobrze dopracowany engine gry, bardzo ładna jak na PS2 grafika. Można zastrzelić ze snajperki pilota w śmigłowcu przez szybę, podobnie jak kierowcę i pasażerów jeepów. Każdy pojazd ma słaby punkt np. w czołgu jest nim tylnia ściana chroniąca silnik z kolei krótka seria z CKM'u w wirnik lub silnik eliminuje śmigłowiec podczas gdy w inne miejsce kadłuba są już mniej wrażliwe na ostrzał. Bardzo dobrze prowadzi się pojazdy. Podoba mi się bardzo ciekawy system zmiany broni, w niemal mgnieniu oka jesteś wstanie ją zmienić na inną. A co najważniejsze przy Neostradzie 256 nie miałem ani razu lagów!! Gra ma jednak parę błędów: ponad 35 tonowy czołg nie potrafi przejechać przez beczkę czy też mały płot! Wkurza mnie też wyrzutnia rakiet, kiedy trafisz  z Bazzoki 2 metry od kolesia to on nie zginie, musisz trafić mu centralnie w twarz albo pół metra od niego (być może dzieje się tak gdyż są to pociski kumulacyjne ale bez przesady). Koleś który skryje się w rogu balkonu o murze grubości 10cm, jest nie do załatwienia z 120mm armaty czołgu, mimo iź widać mu głowę z nad muru oraz jego pancerfausta:) którym Ciebie z kolei załatwi od razu:) Ale  są trzy błędy które i tak nie psują świetnej zabawy.