Don Pedro : jezeli sadzisz ze taki Ninja Gaiden, Riddick, Doom3, RalliSport Challenge sa troche ladniejsze niz gry na ps2 to chyba nie widziales w zyciu tych gier
Ninja Gaiden jest twoim zdaniem dużo ładniejsze od gier na PS2??? A wiesz co ja ci powiem? Że jest dużo brzydzsze od gier na PS2! Nienawidzę tej gry! przeszedłem ją całą i bardzo się zawiodłem ponieważ spodziewałem się hitu! a tymczasem gra ma plastikową grafikę oraz denną muzykę a lokacje wołają o pomstę do nieba!W misji 4 i 5 chodzę po jakiejś Warszawie
Nie zapomnę tej "pięknej" muzyki param param pał putupuf!
Jeśli chcesz pograć w prawdziwie piękną grę zagraj w DMC 1 i 3! Tam jest muza, lokacje, główny bohater umie mówić! A nie jak Ryu podczas jednej ze scen ... To kill them! Whow gostek rządzi!
A Dante wyluzowany gostek i jest spoko!
Nie pokonuje głupich przeciwników w stylu czołgów(O DMC2 nie mówię bo to był chłam) oraz czerwonych smoczków jak zabawetki dla dzieci i nie zdobywa loga PS2 tak jak Ryu logo X w NG! Oczywiście musieli dać reklamę bo by nieprzeżyli! Facet tak samo spójrz na Onimushę oraz na Genji i co PS2 nie ma poweru? ma!
Czy na X-boxa masz platformery w stylu Ratcheta, Jaka czy Sly'a??? Nie masz!Tylko takie gry jak Blinx czyli przykład na to, że na X-a nie ma dobrych platformerów(oprócz Conkera) Ralli Sport challenge?Buahahaha To jest gra w której widać te świetne możliwości X-a o których piszesz? Spójrz na Gran Turismo!
Owszem co do Riddicka i Dooma przyznaje ci rację bo na PS2 nie ma takich strzelanin! Ale z resztą gier X-boxa o których piszesz może się schować a zwłaszcza mówię tu o Ninja Gaiden gra której nienawidzę bo wydałem na nią kasę i zawiodłem się na niej!