0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nosimy sie z zamiarem zorganizowania zlotu ogolnokonsolowego pod Poznaniem w przyszlym roku. Takze okazji do wspolnego picia... tfu, grania nie powinno zabraknac.
Ja nie wiem ile wypiłem, ale za cholerę nie wiem o co chodzi z tym żółwiem
Cytat: "Mielu"Ja nie wiem ile wypiłem, ale za cholerę nie wiem o co chodzi z tym żółwiem Sklej żówia:P ciekawe czy pamietasz jak wywodziłes się nad tym by zorganizowac w polsce jakiś koncert na którym grano by utworki z gier...kurde ale czasem śmiać mi się chce jak po tak madrych słowach rano nie pamiętacie co mówiliście:P:PJak sa się ciesze że nie kosztowałam tego czarnego czegoś :P
Tej Cat rewelacyjny avatar.
Mam propozycję: może złóżmy się wszyscy na jakąś exkluzywną bieliznę dla TejKłet za ten stanik co zgubiła, ke
Karyś, zamawiam Cię do picia (może do tego czasu zdążę zapuścić włosy na dredy, bwahaha ), a Miela do "Podziemnego Kręgu Singstara"
Cytat: "Kresq"Karyś, zamawiam Cię do picia (może do tego czasu zdążę zapuścić włosy na dredy, bwahaha ), a Miela do "Podziemnego Kręgu Singstara" Na mnie zawsze możesz liczyć jeśli mówimy o Singstarze
@Tori: Czyli każda osoba, posiadająca jakąś z konsol przenośnych Nintendo może przyjechać, tak?
(14 18tka, 15 próbna matura z rozszerzonego polaka )
rotfl, planujesz uczyć się na próbną maturę?
@McJohn: Do dziwnej szkoły chodzisz Rolling Eyes.