gram juz troche w tego platformera takze wyraże swoja opinie .
Pierwsza częśc ukończyłem z 98 % na liczniku .Jedynka oferowała zabawe na najwyższym poziomie (bawiłem sie doskonale , niemalże tak samo jak za czasów panowania Crasha) i tego samego oczekiwalem od seqeula .Nie zawiodlem sie , choc gra nie jest bez wad .Pierwsza rzecz jaka rzuca sie w oczy to tnąca co jakiśczas animacja (z początku nie dowierzalem ,ze gra moze sie az tak przycinac
).Pal licho , jesli dzialo by sie to w trakcie najwiekszych burd(czyt. hordy przeciwników otaczaja cie zewsząd) .Druga sprawa to niezbyt dobrze przemyślany pomysl wykonywania misjii .W pierwszej części podchodzilem do kolesia , otrzymywalem zadania i pare kroków dalej wykonywalem wskazana misje .Tutaj aby pociągnąc fabułe dalej musisz niejednokrotnie przenosić sie z jednego krańca miasta na drogi , nedznym transportem .Now właśnie , komunikacja .Jazda latjącym pojazdem przyprawia mnie o szaleństwo .Zero stabilności , prędkość mizerna a i o krakse nietrudno .I I ten ruch , brgghh cos okropnego .
Poza tym 2 mankamentami Jak2 to wspanialy , długi i (co ważne )trudny platforme , do którego nie raz będziecie wracać.Polecam !