No więc na stronie
www.uefa.com mozecie wybrać swoją właśna jedynastkę roku
Gdy juz wybierzecie to przedstawcie ja tutaj
Oto moja :
Gianluigi Buffon - obecny sezon skopany, ale nie muszę wszystkim mówić, jaki to bramkarz. Fenomen bramkarski!
Willy Sagnol - Kiedy oglądam mecze Bayernu to jestem pod wrażeniem jego gry - dobrze, że w lecie na 90% zasili Juventus. Błyskotliwy, szybki, dobrze asystujacy prawy obrońca. Klasa!
Fabio Cannavaro - Zapora nie do przejścia - po nieprzyjemnej przygodzie w Interze przyszedł do Juve a don Fabio przywrócił jego umiejętności. Jeżeli ktoś nie wierzy w jego umiejętności to proszę ogladnąć to -
http://rapidshare.de/files/9588537/Cannavaro.rm.htmlAlessandro Nesta - Razem z Cannavaro tworzą pare najlepszych stoperów świata - Włoska solidność!
Arjen Robben - młody Holender jest podatny na kontuzje, ale gra znakomicie! Jak dla mnie to razem z VDV będą decydować o sile reprezentacji w przyszłosci!
Andrea Pirlo - po przejściu z Interu do Milanu i zyskał nową pozycję na boisku zmienił się nie do poznania - wspaniała technika - przepiekne asysty, rzuty wolne. Geniusz!
Joaquin Sanchez - Ten młodziutki Hiszpan potrafi nieźle namieszać po swojej stronie boiska. Wielki Talent!
Juninho Pernambucano - uwiodły mnie jego rzuty wolne wykonywane z dalekich odległości, po których i tak piłka trafia do siatki. Wspaniały piłkarz, piekne asysty.
Zlatan Ibrahimovic - niesamowita praca w Juventusie, z Davidem Trezeguet się uzupełniają - ZLatan asystuje a Treze odwdzięcza się bramkami - 15 w Serie A, 4 w Lidze Mistrzów. Niesamowity drybling!
Thierry Henry - obecny sezon źle rozpoczął, gdyż złapał kontuzję i od razu widac było jego ważność w ekipie 'Kanonierów' - nie grał Henry - gorzej się wiodło Arsenalowi - gra Henry - idzie coraz lepiej. Fantastyczna szybkość i technika!
Jose Mourinho - ten koleś wraz z Fabio Capello to moi ulubieni trenerzy - Mourinho kocham za charakter, charyzme i pewność siebie (trzeba wierzyć we własne umiejetnosci).