Grrr, F – Zero GX mnie strasznie wkur...zyło, NBA mnie nie kręci, więc pomyślałem sobie, że zarzucę sobie OpenOffice'a i sklęcę jakiś fajny tekścik – tym bardziej, że czuję, że mam przypływ weny twórczej :). No więc, jak sama nazwa topicu mówi, chciałbym rozpocząć dyskusję o tym, jak chcielibyście, by wyglądało Wasze pomieszczenie do grania. Jaki kolor powinna mieć tapeta, jaki duży powinien być TV, itd. Dajcie upust swojej wyobraźni :). Enjoy!
Ja, jako że jestem założycielem tego świetnego topicu, zacznę. Więc: po pierwsze – pomieszczenie powinno być na tyle duże, bym czuł się w nim swobodnie, bym mógł grać we wszystkie gry, nie bojąc się o swoje zdrowie [wszystko się może zdarzyć podczas gry w DDR w bardzo małym pokoiku :|]. Tak 8m długości, 10m szerokości i 2.5m wysokości. Po drugie – kolor ścian. Nie może być ani za cukierkowo, ani za mrocznie. Ja mam zawsze problemy z wyborem właściwego koloru, więc tym razem zdecydowałbym się na jakieś kozackie grafitti obrazujące jakąś bardzo znaną postać z gier – np. Linka [czy to wydaje Wam się dziwne? :P]. Po trzecie – w pokoju hardcorowego Gracza muszą wisieć plakaty z gier – po dwa/trzy na każdej ze ścian. Po czwarte – myśleliście, że to już koniec? ;) - żaden z zawodowych Graczy nie może obejść się bez dużego, plazmowego TV [+ zestaw kina domowego najlepszej klasy, bo dźwięk również jest ważny :], który JA powiesiłbym na ścianie na przeciwko drzwi – najlepiej, żeby to był jakiś Samsung. Po piąte – Gracz MUSI czuć się w swoim schornieniu bardzo komfortowo, tak więc kolejną rzeczą, która pojawiłaby się w moim pokoju marzeń, byłby wielki skórzany fotel – najlepiej z wysuwanym podnóżkiem :D. Po szóste – heh, każdy po wysiłku czuje się głodny i spragniony. Wiecie, co mam na myśli? Nie? A chcecie podpowiedź? Tak? Ok – mówię oczywiście o lodówce, która powinna być pełna różnych smakołyków – napojów energetycznych, zestawów obiadowych [XD], etc. Po siódme – i wydaje mi się, że wreszcie [?!] ostatnie – każdy człowiek, nawet Gracz, musi regenerować siły, a wszyscy dobrze wiemy, że najlepszym sposobem 'refreshingu' jest sen. Dlatego też uważam, że w pokoju Gracza powinno znajdować się wygodne, i duże łóżko – może być wodne.
Na tym poprzestanę. Czekam na Wasze pomysły.