Założyłem ten temat bo zwyczajnie potrzebuje pomocy-a i na pewno niektórych osobom tez się przyda.Chodzi mianowicie o to że niedługo w mojej budzie odbywa się turniej... Tekkena 3.A ponieważ jako jedyna osoba w klasie posiadam konsole to mnie wyznaczono.Problem w tym że ja raczej nadrabiałem zaległości (DMC3, GT4, FF, SOC itd) i z tekkenem(a szczególnie 3 czescia) doczynienia niemiałem.No i tu licze właśnie na waszą pomoc...Jako postac wybrałem sobie Kinga(wiem że to dośc trudny zawodnik ale tylko on mi do gusty przypadł
) i chodzi o to aby ktoś napisał takie jakby FAQ dla tej postaci tzn.Jakie "ciosy"(sorka za tak prostacie okreslenie ale co to sa jugle , multiparty i reversale nie wiem
) a konkretnie co jest pewniakiem(zespól "ciosów" które sa najlepsze) oraz kiedy określone kombinacje stosować i co jest silna strona Kinga(słyszałem że rzuty..) a co słabą.Na co powinienem uważać itp.Byłbym bardzo wdzięczny za wszelka pomoc(z checia pokonwersuje o ty na gg ).Tylko prosze nie odsyłajcie mnie do zagranicznych FAQ o tekkenie bo tam jest sporo slangu i specyficznych określen.A odwiedziłem forum PE i tam jest dział postaci ale do Tekkena 5 i raczej dla wyjadaczy(slang:/).Aktualnie trenuje na TTT ale jutro bede mial T3 .Z góry dzięki za wszelką pomoc.