deus exa tez ukonczylem calego - dwoma (z trzech) zakonczeniami... Gierka troszke ciela bo mi ten fakt zostal w glowie - mozliwe ze na poczatku tylko - pozniej sie czlowiek przywyczajal... Quake 4 delikatnie czaem przycial gralem na lcd w 720p - a moze mialem wtedy ustawione 1080i? hmmm, konsolke mialem dopiero pare dni wiec testowalem rozne ustawienia...
Powiem tak:
Tomb rider demo - w 720p moze nie tyle co przycina co nie kest w 100% plynny.
Quake 4 w 720p czasem przycina na otwartych przestrzeniach. powiem ze chyba mniej sie rzucalo w oczy niz w tombie.
PGR 3 - najplynniejsza gra w jaka gralem wiec nie wiem skad to porownanie.
Jak zabiore kumplowi qwaka jeszcze raz go przejde i dam znac...
byla to pierwsza gra w ktora zagralem na x360 i naprawde bardzo mnie zaskoczyla... po zakupie gry - jeszcze nie mialem konsoli - poczytalem opinie na roznych serwisach i sie troche podlamalem...po odpaleniu demko poczatkowe nedzne gorsze niz w grach na xboxie 1 ale sama gra miodzio grafa naprawde momentami masakrowala a chwilami texturki syfiaste ale to tylko chwilami... recenzenci jakby wzieli pod uwage tylko slabe textury a nie liczyli sie z designem leveli gdzie kazdy jest inny i nie uswiadczysz bigania ciagle w tej samej scenerii, lazenie mechem tez na plus, jezdzenie pojazdami ok. Osobiscie uwazam ze ocena chociazby na gamespocie jest krzywdzaca i gra zasluguje na zainteresoanie... Polecam.