Autor Wątek: Co robic?????  (Przeczytany 4358 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

paprot

• J-23
  • Reputacja: 0
  • PSN ID: paprotPL
Co robic?????
« dnia: Lutego 15, 2006, 20:23:25 pm »
Witam  kupilem jakis czas temu PSP w Londynie w sklepie Gamestation laser szfankuje co chwile wiec wyslalem do rodzicow do Londynu co by reklamowac a oni na to w sklepie ze nie zareklamuja ze to japonski sprzet hehe a jaki ma byc czeski daja rodzicom tel do serwisu mowia ze nie maja adresu i sie cholernie zdziwilem myslalem ze bez mrugniecia wymienia na nowa a tu szok tozto w naszym kraju w MM wymieniaja w inncyh reperuja a tam taki zonk i wzwiazku z tym mam pytanko ile by taka naprawa kosztowala w serwisie Sony bo pewnie mi nie uwzglednia ze tu reklamuje a tam kupilem.

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
Co robic?????
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 15, 2006, 20:30:17 pm »
Proponowalbym ci zadzwonic do jakiegos serwisu Sony, w Lublinie jest ich chyba ze 3 w ktorych naprawiaja, i powiedza ci co i jak. Kiedys reklamowalem kino domowe Sony, jeszcze w polsce, gwrancja mi sie skonczyla, wlasnie w Lublinie robilem i wymienili mi laser, za free. nawet zlotowki nie wzieli. Przypominam ze nie mialem juz gwarancji. Moze bardzo z ciebie nie zedra. :) idz do jakiegos sklepu z tv i popros ich o numer lub adres serwisu sony w Lublinie, a jesli wiesz gdzie jest to po prostu idz i zapytaj :)

paprot

• J-23
Co robic?????
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 15, 2006, 20:56:30 pm »
tak tez zrobie bo akurat niedawno reklamowalem PS2 i ladnie zrobili ale mialem gwarancje a teraz  eh te produkty Sony tyle kosztuja a takie awaryjne  :evil:

a pamietasz moze na jakiej ulicy byl ten komis bo ja wiem gdzie jest jeden na ul. Choiny czy moze tam reklamowales  kino :?:  :?:  :?:

paprot

• J-23
Co robic?????
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 17, 2006, 15:14:45 pm »
no i lipa bylem w serwisie Sony dzwonilem do Sony Polska w Wawie i wszystko ładnie bede mial gwarancje na papierku to mi w serwisie przyjma tylko ze ten sklep mi jej nie wystawil bo chyba w Londynie to sie serwisuje na podstawie rachunku czy co grrr fak nadal jestem w kropce :evil:

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
Co robic?????
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 18, 2006, 03:46:41 am »
no tak :) za granica nie wystawiaja ci takiej gwarancji w formie ksiazeczki czy papierka, tylko masz na rachunku :) to zeczywiscie lipa, naprawde wspolczuje ci, ale jesli nie masz rachunku, to w Londynie tez ci nie uwzglednia gwarancji wiec podwojna lipa :( naprawde wspolczuje ci stary.