Autor Wątek: Sygnatury  (Przeczytany 23930 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dziewiec-dziewiec

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
Sygnatury
« Odpowiedź #120 dnia: Lutego 25, 2006, 15:22:54 pm »
Cytat: "UFO"
Ta sygnaturka z MGS'a ma wymiary 400x100 pixeli, więc jakby się wszystko równoważy na 500 pikseli. Myśle, że akurat ta sygnaturka, nie przeszkadza w czytelności forum.

ale nie każda sygnaturka jest taka, ja zgodzę się z użytkownikiem Havana. pokemonowe forum to chyba coś o czym niewielu marzy

ÓFO

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
  • ale mi ręce gównem śmierdzą :x
Sygnatury
« Odpowiedź #121 dnia: Lutego 25, 2006, 18:16:23 pm »
Cytat: "Slay"
to zrob sobie sygne 50x450, też bedzie 500 pix

mi chodzi akurat o właśnie tą sygnaturkę. 50 w te czy w tamte? myślę że owy podpis nie reorganizuje forum, a ruch na niej praktycznie nie istnieje. nie ma co sekunde migoczących świateł, fajerwerków i innych efektów, mogących drażnić.

obawiam się, że jak ja walne se za podpis gifa, to inni zaczną płakać że też tak chcą

Palli

• Budowniczy socjalizmu
  • Reputacja: 0
Sygnatury
« Odpowiedź #122 dnia: Lutego 26, 2006, 01:27:56 am »
Cytat: "Slay"
to zrob sobie sygne 50x450, też bedzie 500 pix

mi chodzi akurat o właśnie tą sygnaturkę. 50 w te czy w tamte? myślę że owy podpis nie reorganizuje forum, a ruch na niej praktycznie nie istnieje. nie ma co sekunde migoczących świateł, fajerwerków i innych efektów, mogących drażnić.

Slayowi chyba chodzilo o cos innego... W standardowych oznaczeniach najpierw podawana jest szerokosc, a pozniej wysokosc, zatem przyklad 50x450 jest ironia (ktora popieram - poniewaz "sumowanie" pixeli jest troche  smieszne)...

obawiam się, że jak ja walne se za podpis gifa, to inni zaczną płakać że też tak chcą

Nie martw sie o innych ;)

"Palli is indeed a highly mathematical language, surpassing even Hebrew and Sanskrit in this aspect."