0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cyfrówką Niektóre gry mają tryb PhotoMode np. Gran Turismo 4 - tam nie ma problemu z robieniem fotek, robisz, podłączasz MP3 na przykład pod USB wrzucasz na MP3 potem MP3 podłączasz do PC i zrzucasz na HDD pozdro
Cyfrówką:P Niektóre gry mają tryb PhotoMode np. Gran Turismo 4 - tam nie ma problemu z robieniem fotek, robisz, podłączasz MP3 na przykład pod USB wrzucasz na MP3 potem MP3 podłączasz do PC i zrzucasz na HDD pozdro
Cytat: "crasch!"Cyfrówką Niektóre gry mają tryb PhotoMode np. Gran Turismo 4 - tam nie ma problemu z robieniem fotek, robisz, podłączasz MP3 na przykład pod USB wrzucasz na MP3 potem MP3 podłączasz do PC i zrzucasz na HDD pozdroA fotki mozna przenosic tym sposobem, tylko ze za pomoca przenosnej pamieci USB zamiast MP3?
Da sie zrzucać savy lub screeny na MP3? I trzyba do tego jakiś program??
czy ktoś by mógfł mi podać tytuły gier mającve photo mode?
Cytat: "Master_666"czy ktoś by mógfł mi podać tytuły gier mającve photo mode?Rowniez jestm tym zainteresowany.Do ktorego wejscia USB z przodu konsoli wkladamy przenosna pamiec? Jest jakas roznica?
Jeszcze jedno pytanie: czy da rade zgrac na przenosna pamiec USB muzyke i odpalic ja na PS2?
A da sie zgrywac, np. powtorki z PES5 na przenosna pamiec USB podlaczona do konsoli?