BTW to żeby ''czaić'' klimat gier na konsole to trzeba mieć jakieś specjalne predyspozycje czy jak...
/
Jeśli recke gry XYZ w wersji PC zrecenzuje pewnien pan co to całe życie grał tylko na PC a potem da mu sie do recki tą samą gre tylko w wersji PS2 to wątpie czy tak samo bedzie tryskał optymizmem...głownie chodzi mi tu o sterowanie.
Powtarzam: nie mam nic do Game TV, jeśli chcą niech wprowadzą tez i konsole ale chciałbym aby tym działem zajmowali sie ludzie obeznani z tematem a nie osoby które w tej dziedzinie stawiają pierwsze kroki...
To tak jakbym ja miał zrecenzowac najnowszą Fife czy PESa....Co byś wybrał? Mnie człowieka który ma zerowe pojęcie o tych grach czy takiego Ófo który udziela sie na scenie PESa, jeździ na turnieje itp?
Dobra żeby zaraz nie było że mówie że każdy PCtowiec ma zerowe pojęcie o konsolach.
Po prostu chciałbym by działem konsol zajmowali sie konsolowcy a nie PC towcy którzy na siłę chcą zyskać sobie ,,konsolowych widzów''.
Przykład: HYPER....nie wiem jak jest teraz ale gdy miałem ten kanał to puszczano pełno filmików z gierek GBA...
i zawsze oglądaniu tego programu towarzyszyło mi uczucie że teledyski z konsolówek sa robione ,,na siłe''
Życze GAME TV powodzenia