Ankieta

Czy chciałbyś ogladać kanał poświęcony konsolom ?

Tak jasne
33 (84.6%)
A zwisa mi to
4 (10.3%)
Po jakiego dzwona ?
2 (5.1%)

Głosów w sumie: 36

Głosowanie skończone: Września 26, 2006, 22:02:17 pm

Autor Wątek: Ankieta"Czy chciałbyś program poswiecony konsolom ?  (Przeczytany 10934 razy)

Heviro

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
Ankieta"Czy chciałbyś program poswiecony konsolom ?
« dnia: Września 26, 2006, 22:02:17 pm »
Jak wyżej  przeprowadzam wywiad środowiskowy  . Wiec bardzo proszę o  odpowiedz w  ankiecie i sugestie wyglądu   takiego programu .( Teksty typu: Tylko o sony czy tylko o X odpadają.
Pomóżcie !
I jak wyobrażacie sobie taki program
Piszcie  w tym temacie

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • Play hard go pro !
« Odpowiedź #1 dnia: Września 27, 2006, 08:43:32 am »
Nowinki oczywiscie jak o Nintendo, Microsoft czy Sony. Zawsze pokazana i opisana do glebnie jedna gra (czyli plusy, minusy i czy warto zakupic taki towar albo czy jest on przereklamowany xD ). Dla mnie byloby to dobre, bo gry, ktore kupuje z bratem sa przez wielu sprawdzone itp. Nie sprawdzalismy nowosci, bo strata kasy jak gra sie okaza klapa :)
Jedna awaria PS3 to tragedia, milion awarii x0 to statystyka.

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #2 dnia: Września 27, 2006, 08:46:25 am »
Gdyby powstał taki 1 godzinny Game Network, to byłoby miło- zawsze przecież lepiej zobaczyć recenzję oglądając materiał video niż statyczne screeny.

Ako

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #3 dnia: Września 27, 2006, 09:59:55 am »
No wiadomo jak to by moglo wyglądać. Newsy, recenzje, playtesty, jakies nowinki, moze cos takiego jak "tanio, a dobrze" czyli polecane przez was taniutkie i bardzo dobre gry, mopze konkursy, lub wysyłanie do was replayow z np. smiesznymi sytuacjami w grach, lub najladniejszymi bramkami w pesie, jakis koncik humorystyczny moze. Pomyslow moze byc duzo :D Aha, przede wszystkim chce w miare obiektywnych redaktorow, zadnych fanbojów :D

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #4 dnia: Września 27, 2006, 10:06:25 am »
Jeśli jesteśmy przy tym temacie

http://www.tvk.pl/newver/index.php?op=pog&id=22

Myszaq i Mashter tam robią ;d

Ako

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #5 dnia: Września 27, 2006, 10:36:08 am »
kase chca za ogladanie? -_-'

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #6 dnia: Września 27, 2006, 13:06:09 pm »
Cytat: "Ako"
kase chca za ogladanie? -_-'

Game Time? skąd ten wniosek? kazdy odcinek mozesz za darmo sciagnac

Heviro

• Towarzysz
« Odpowiedź #7 dnia: Września 27, 2006, 15:23:17 pm »
Hmm no to   teraz powiem co jest  na pewno :

1)Stacja ktora by to nadawała jest nią www.hs.owned.pl  strona radia Headshot zajmujaca sie e-sportem lecz jej szef  wyrazil zgode i chec zeby wspolpracowac  i stworzyc program  (kilka programow ) o konsolach

2)nazwa programu narazie stanelo  na nazwie Replay  macie lepsze propozycje? Dawac tu !

3) wspolpracownicy , narazie jestem sam  i ekipa HS  lecz oni zajmuja sie e- sportem i mi  raczej nie pomoge - zerowa wiadomosci o konsolach

4) Studio prawdopodobinie bedzie za niecale 3 tygodnie .

5)Program  na poczatku bedzie trwal 45min -do 1h

6) powstanie niedlugo  forum poswiecone temu projektowi

Dzieki za odpowiedzi ^_^
Zegna sie Heviro
którego błagają  żeby zamknął ryło

(Tia mało być ala Hiv ale nie wyszło)

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Play hard go pro !
« Odpowiedź #8 dnia: Września 27, 2006, 15:38:03 pm »
Cytat: "Heviro (Fanboy BDG)"
ekipa HS lecz oni zajmuja sie e- sportem i mi raczej nie pomoge - zerowa wiadomosci o konsolach

hyhy np. CS ^^ sofik dalej gdzies tam siedzi ^^ ?
2)nazwa programu narazie stanelo na nazwie Replay macie lepsze propozycje? Dawac tu !

A moze Games Faqs ?  Games Reviews ? ( GR ) XD

Heviro

• Towarzysz
« Odpowiedź #9 dnia: Września 27, 2006, 18:08:16 pm »
http://www.replayprog.forka.eu/index.php

Forum  Programu zrobione 5 min temu

Tia z sofikem robiłem na Heyach  Cybersport

suli dia

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 13
« Odpowiedź #10 dnia: Września 27, 2006, 18:59:16 pm »
Mógłby się pojawić jakiś program o tematyce gier konsolowych , ale uważam że wszystkie takie programy były kręcone na siłe np Tilttv  czy gram .Kiedyś czekałem z niecierpliwością na program Faza który mieli prowadzić zgredzi z Psxextreme ale niewyszło szkoda.
Umiesz Liczyć, Licz na Siebie!!!

Heviro

• Towarzysz
« Odpowiedź #11 dnia: Września 27, 2006, 21:30:37 pm »
Wiec dlatego zalozylem forum  pogramu zeby go najbardziej dopasowac  do was(znaczy sie widzow)^_^ Na razie jestem sam mam  wsparcie  Hs  teraz bede myslal z ktorym z serwisow o konsolach  bede wspolpracowal w gre wchodza 3 serwisy . Qrde  jak wszystko dobrze pojdzie to przed PGa sie wyrobie acha piszcie swoje spostrzezenia  i pomoc to bardzo sie przydaje

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Play hard go pro !
« Odpowiedź #12 dnia: Września 27, 2006, 21:43:32 pm »
No, ale to nie bedzie na jakims kanale :F przyklad Hyper, a na www.

Heviro

• Towarzysz
« Odpowiedź #13 dnia: Września 27, 2006, 21:51:59 pm »
Templarze zobacz mam nadzieje ze  Chodzisz i szperasz po necie jest to wejdz na strone www.mega64.com  i tam sa filmiki z Parodiujace gry (mgs ,tetris)0.0 na poczatku zaczynali jako banda oszolomow  pozniej  wynajeto ich do parodi  Chaos terrytory(dla ubi )  i zarobili troche keszu tak samo moze byc z Replayem tez moze sie wybic a i tak mam lepiej niz inni poniewaz posiadam  zaplecze tech .  Teraz tylko stworzyc ekipe  pojechac z programem  szanse sa duze a do stracenia nic  . Wiec co szkodzi sprobowac?

FREZER

• Towarzysz
« Odpowiedź #14 dnia: Września 27, 2006, 22:13:45 pm »
obawiam sie że polskie media telewizyjne sa za głupie żeby  dojść do sedna gier video, zreszta ostatnio dochodze do wniosku ze polska to jedno wielke gówno i trzeba uciekac do normalnych krajów gdzie głupiego dewoctwa i pierdyknietych katolików jest mały odsetek

Heviro

• Towarzysz
« Odpowiedź #15 dnia: Września 27, 2006, 22:52:40 pm »
Zobacz   Gry sie w polsce  rozwijaja  Microsoft wchodzi do polski (X360) nad tym samym ruchem zastanawia sie ponoc( plotka) Big N . Katolicy(Ci fanatycy) moga mi narobic  nawet pikite pod domem^_^ , krzyzami i kto wie czym. Chce stworzyc taki program ktory bylby tworzony przez graczy dla graczy a nie :
                     Polskie programy o Grach

1)A prowadzi go grupa nastolatkow ktorzy sa niedzielnymi graczami io mowia z 'kartek " a nawet nie lapia co to termin  Gameplay czy inne . i udaja jacy sa ani pro i wogole

2) Zapychamy program niusami i konkursami dajac jedna recenzje  i dajemy prowadzacego "luzaka "

3) Redaktorzy znajacy sie na grach ktorzy  maja pomysl na dobry program  lecz maja narzucone kąciki przez telewizje i zapraszaja gwiazki polskiego szołbiznesu (no co mnie interesuje , co o grach mysli jedna z sistars(Gry sa glooopie  )jak w tym czasie Esiek wygral  ME(kto by wolal wywiad z Eskiem? )

No i tak sie  prezentuje nasz krajowy dorobek Programowy .. Czy jestesmy wstanie stworzyc cos lepszego? Oczywiscie ale nie mozemy gadac Jednen na drugiego  Ze ps 2 ze X360 .Wszyscy jestesmy graczamy !  Nawet Pctowcy  bo wszyscy kochamy Kojime, Miyamoto, Czy Team ninja  Tak?  No wasnie dlatego jestesmy konsolowcami dziekuje za uwage

Uncle Mroowa

• Towarzysz
« Odpowiedź #16 dnia: Września 27, 2006, 23:23:27 pm »
ostatnio dochodze do wniosku ze polska to jedno wielke gówno i trzeba uciekac do normalnych krajów gdzie głupiego dewoctwa i pierdyknietych katolików jest mały odsetek

Polecam Koree Północną, tam jest ich najmniej.

co do tematu:
Z rozpędu nawet napisałem nawet jakieś pm do autora, ale teraz ogarnęły mnie wątpliwości po przeczytaniu:

maja pomysl na dobry pomysl

nazucone konciki

Najpierw się może nauczcie języka ojczystego, jak chcecie coś zrobić w Polsce, przynajmniej dopóki w niej jesteście.
Światło gwiazd lśni dla nas, i w tej otchłani
Darzbog zawiesił ziemię, aby była tak
utrzymywana, Oto dusze przodków,
które świecą nam gwiazdami z Iru.

Heviro

• Towarzysz
« Odpowiedź #17 dnia: Września 27, 2006, 23:32:35 pm »
tak wiem ze zrobilem bledy po pierwsze pisze jedna reka  
( nie pytac sie dlaczego  po prostu musze) po drogie zmeczony jestem    i moglo mi sie troche baboli porobić

Heviro

• Towarzysz
« Odpowiedź #18 dnia: Października 16, 2006, 23:58:57 pm »
Programu nie będzie bo nie pasuje zarządowi  bo im się nie podobałem
I ponoć się nie nadawałem to po kiego mnie wzięli? ech  nie wiem
Ten list jest pisany w afekcie  to co się stało  po wypowiedzeniu mi miejsca w Hs wiec jest napisane jak jest :

Czyli  PC e-gameowcy sa  trendy tia jasne jak nie powiem co

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a52d09324f13ef92.html
 niedokonczony  projekt  Heviro  Pamietajcie jezeli jestesnowy ty masz umiec  , ty nie mozesz sie uczyc ty masz byc kims  masz miec  obycie masz nie  miec wlasnych pomyslow a najlepiej jeszcze ze stażem  no coz mial powstac progam  dla o grach PC i odddzielnie  Konsolowych Pierwsze struny(PC) zabral Sawik  ktory chcial recenzjiowac gry na podstawie dem i recenzji  BUCHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Ech smieszny  czlowieczek  (jagby ktos nie wiezel mam screena z  forum Hs TV  gdzie sawik to wypisuje ale idzmy dalej  caly czas dostawalem klody pod nogi  pchi  e taam  to ze mowilem ze moj pc nie moze nagrywac bo rwie? To ze ponoc moglem kozystac z Pc( Pewnych A i tak nic mi nie  zapewnili? tia prosci ci ludzie z HS tylko z kontaktami . Mialem kilka wpadek (sorry warcratowcow za to co zrobilem z finalem Warcrafta III  sorki  to ja odlaczylewm kabel ) Acha ci co mieli ze mna szczescie/nieszczescie tu pewnie mysla ludzie z  Hs  pewnie zobaczyli ze jestem nie do konca  sprawny  otoz mam porazenie mozgowe  no coz sorki ze sie tak wywarstwiam ale  musze to powiedziec  i mam  nie dokonca sprawna reke " podnieta HSowcow  jak gralem w Bf na krzyrzaka " Poczekaj zrobie zdjecie " przemilcze
powody odrzutu :
Zachowanie ( rozumiem za bardzo luzackie swobodne ) tylko ze chyba nie tylko ja tak sie zachowywalem  ale ok  bo ja jestem ja
"Nie widze ciebie w TV "
"od początku nie widziałem ciebie w TV " Nie no panowie jak nie widzieliscie to po co mnie bylo  brac? po kiego?

"Sawik tez nie byl zadowolony w spółpracy "  - nie no powod jak w morde strzelil wazny jak  wczorajsza pogoda  Koordynujcie mnie a nie dawac  mi nad lbem Sawika Co dem sie ima ^_^ i ciagle mi nie pomaac a przeszkadzac ?
"Pixel tak samo " a to rozumiem  kabel na warcrafcie  rozumiem
"Kondradm nie ma zdania bo widzial ciebie tylko na Heyach "- ja mialem sie  pokazac na PGA  gdzie beda pokazy  gdzie tekken bedzie ( gdzie bede jako gracz  klanowiec w tekkennie  polecam moje walki ) czy gears of war  ale co tam lepiej go wywalic
A bym zapomnial teoretycznie  dostalem   ostrzezenie niewyraze ze niby gadam z nibezpiecznymy osobami tak  jasne  z inwigilujcie mi PC  nie bylo zadnych dwuznacznych tekstow  z innymi ludzi  noale powod juz byl

Lecz trzy miechy w headshoie to tez spotkanie wspanialych ludzi chcialbym podziekowac

marlboro : Fajny sciebie fact gadalem z toba jk na rowni dzieki topbie poczulem sie jak w ekipie na rownych prawach
dwarfowi : fajnie sie gadale w prees rommie szkoda ze nie powtorzymy  fajnie bylo wymienic sie doswiadczeniami i THX  
Cycowi  dzieki za fajna rozmowe i za to ze we mnie wierzyles THX

Ech widzicie goscie moi drodzi  Nie taki HS jakim go maluja

acha ci co chca mi cos wyslac polecam sie na  emaila  heviro@op.pl albo heviro@tlen.pl  

Ps : do redaktorow TEn post jest  na kazdym forum na kazdej stronie nawet na CD action extrime radia  czy teamu pentagram  mam nadzieje ze kolejni po nie "scenowcy" beda mieli wiecej szczescia
acha blokoqwanie ip nic wam nie da , tak samo  jak inne proby blokowania   Byleby headshot nie odstrzelil sobie lba ![:e:laugh:]

Ps: pamietajcie zawsze sodowka uderza do glowy  tylko czasami pamietajcie  ze  sa ludzie wyzej od was  hehe [:e:biggrin:][:e:laugh:][:e:sweatdrop:]

Podziekujmy lamerom z HS dziekujemyyyy

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Play hard go pro !
« Odpowiedź #19 dnia: Października 17, 2006, 00:12:42 am »
A nie przejmuj sie nimi, sami nie potrafia to innym nie pozwala, tak juz bywa w tej Polsce ;)

Heviro

• Towarzysz
« Odpowiedź #20 dnia: Października 17, 2006, 00:22:59 am »
dzieki templar Chlip wzruszylem sie

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 40
« Odpowiedź #21 dnia: Października 17, 2006, 00:34:37 am »
Od czasu kiedy mam stały dostęp do neta, istnienie takiego programu "zwisa mi". Również dużo rzadziej kupuję neo+ i extrema. Wszystkie widaomości, recenzje itp są w necie.

homesickalien

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #22 dnia: Października 17, 2006, 18:10:59 pm »
ja osobiscie chcialbym zeby taki program istnial. Byla by to naprawde fajna sprawa, szczegolnie jesli organizatorzy podeszli by powaznie do tematu tzn. byl by dzial gdzie sa recenzje gier i ich obiektywan ocena, nowosci-i nie tylko te z zakresu nowosci softowych na konsole ale wszystko co dzis jest zwiazane z zyciem gracza, wywiady z graczami i zwyciescami turniejow, relacje z targow i imprez i tak dalej. Mysle ze taki program znalazl by uznanie wsrod choc czesci zapalonych graczy, sam bym z checia popatrzyl gdybym znalazl czas.

Don't
try to tell us what is right for us
we don't give a fuck anyway...

Heviro

• Towarzysz
« Odpowiedź #23 dnia: Października 17, 2006, 22:30:48 pm »
Pomysl nie upadl  Ci co chca ze mna robic program   pisac na mojego emaila : heviro@wp.pl
  Chlopaki pokażmy ze my tez  mozemy!

Ps: Chcia;bym zeby wiekszosc ludu byla z warszawy "

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #24 dnia: Października 18, 2006, 19:20:33 pm »
Jakiś dobry program to by sie przydał. Żeby ci co neta nie mają i mieszkają w mieście/wsi bez kiosku to mogli by ogladać. Ale na TVP to nawet nie ma co liczyć.

Heviro

• Towarzysz
« Odpowiedź #25 dnia: Października 18, 2006, 19:28:11 pm »
narazie chce cos stowrzyc  program netowy pozniej w miare sukcesów   program mogly sie przeniesz na TV naziemnie tylko brakuje mi ludu  mysle czy na PSX eXtreme  postu nie napisac

Solid Snake 1989

• MIR
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #26 dnia: Października 18, 2006, 19:32:30 pm »
A sprubój. Co ci szkodzi. Jak coś nie pujdzie to nawyżej będą sie z ciebie śmiać. Ale mam nadzieje że ci wyjdzie. :)

Heviro

• Towarzysz
« Odpowiedź #27 dnia: Października 18, 2006, 19:52:27 pm »
A dzieki pewnie bede olany cieplym moczem ale kto nie probuje ten nie otrzymuje nie ?

Heviro

• Towarzysz
« Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 02, 2007, 21:02:19 pm »
Wiem ,że oftopuje ale co tam  projekt programu kwitnie narazie oceniam go na jakieś 45-49%  jeżeli nic nie kopnie to  dwa tygodnie po premierze Ps3 w  polsce  będzie on dostępny pod youtube  znalazłem drugiego zapaleńca   teraz  kompletujemy sprzęt narazie mamy DVDrecorder pod TV . Będzie dobrze! Trzymajcie kciuki

Solid Snake 1989

• MIR
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 02, 2007, 21:05:25 pm »
Będzie dobrze! Trzymajcie kciuki

Będzie ciężko trzymać bo grać trzeba :wink:  Jak ci sie uda i zrobisz karierę to nie zapomnij kto cie wspierał duchowo!!!!! :lol:

Heviro

• Towarzysz
« Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 02, 2007, 21:15:14 pm »
Solid nie zapomnę oj  nie ^^

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
« Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 02, 2007, 21:18:46 pm »
jaki you tube :P zapomnij że ktoś będzie się fatygował na niego zeby obejrzeć czy cos wyszło czy nie ;)). Musiał byś wykupić czas na antenie jakiegoś programu conajmniej :) 8)  :P

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: Stycznia 02, 2007, 21:20:57 pm »
obawiam sie że polskie media telewizyjne sa za głupie żeby dojść do sedna gier video, zreszta ostatnio dochodze do wniosku ze polska to jedno wielke gówno i trzeba uciekac do normalnych krajów gdzie głupiego dewoctwa i pierdyknietych katolików jest mały odsetek

Popdisuję się po tym.
Z jednej strony chcę program o konsolach ale jak sobie tylko pomyślę jak dennie to może wyglądać (znając poprzednie "udane" projekty w polskiej TV) to mi przechodzi.
Jak napisał Frezer : "polskie media telewizyjne są za głupie żeby dojść do sedna gier video"

Heviro

• Towarzysz
« Odpowiedź #33 dnia: Stycznia 02, 2007, 21:28:10 pm »
Wiecie  człowiek będzie się uczył na swoich błędach  zasada wy piętnujecie  -my zmieniamy tutaj  będzie potrzebna . i ofkoz  wasza pomoc sugestie  nie od razu  Extrima czy neo zbudowali  chce to  zrobić a ,że media mamy takie nie  inne  to  trzeba sobie radzić

Gorrillaz

• Towarzysz
« Odpowiedź #34 dnia: Marca 19, 2007, 17:57:25 pm »
Jasne, że chciałbym ale konsole w Polsce są niestety traktowane marginalnie :( .Uważam ,że może za 2-3 lata ale na razie nie ,bo nikt nie zainwestuje w kształtujący się dopiero rynek. Niestety jest to smutna prawda :(

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: Marca 19, 2007, 18:01:23 pm »
Cytat: "Gorrillaz"
Jasne, że chciałbym ale konsole w Polsce są niestety traktowane marginalnie

Bez przesady. Konsole nie sa u nas jakos wielce popularne ale marginalne tez nie są. Ludzie staraja sie cos robić np. Hyper, GameTime + kilka slabych. Mamy Playstation Experience coraz wiecej osob ma w domu konsole wiec zdeycodowanie nie nazwalbym naszego hobby marginalnym. :)

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #36 dnia: Marca 19, 2007, 19:01:29 pm »
Cytat: "lupinator"
Mamy Playstation Experience

Mielismy  :cry:

Ale i tak nie jest zle. Rynek konsolowy w Polsce wciaz sie rozwija.

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: Marca 19, 2007, 19:05:31 pm »
Cytat: "Hubi"
Mielismy

Jeżeli Playstation 3 przyjmnie się u nas tak samo świetnie jak PS2 to jestem pewien ze powróci.