Programu nie będzie bo nie pasuje zarządowi bo im się nie podobałem
I ponoć się nie nadawałem to po kiego mnie wzięli? ech nie wiem
Ten list jest pisany w afekcie to co się stało po wypowiedzeniu mi miejsca w Hs wiec jest napisane jak jest :
Czyli PC e-gameowcy sa trendy tia jasne jak nie powiem co
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a52d09324f13ef92.html niedokonczony projekt Heviro Pamietajcie jezeli jestesnowy ty masz umiec , ty nie mozesz sie uczyc ty masz byc kims masz miec obycie masz nie miec wlasnych pomyslow a najlepiej jeszcze ze stażem no coz mial powstac progam dla o grach PC i odddzielnie Konsolowych Pierwsze struny(PC) zabral Sawik ktory chcial recenzjiowac gry na podstawie dem i recenzji BUCHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Ech smieszny czlowieczek (jagby ktos nie wiezel mam screena z forum Hs TV gdzie sawik to wypisuje ale idzmy dalej caly czas dostawalem klody pod nogi pchi e taam to ze mowilem ze moj pc nie moze nagrywac bo rwie? To ze ponoc moglem kozystac z Pc( Pewnych A i tak nic mi nie zapewnili? tia prosci ci ludzie z HS tylko z kontaktami . Mialem kilka wpadek (sorry warcratowcow za to co zrobilem z finalem Warcrafta III sorki to ja odlaczylewm kabel ) Acha ci co mieli ze mna szczescie/nieszczescie tu pewnie mysla ludzie z Hs pewnie zobaczyli ze jestem nie do konca sprawny otoz mam porazenie mozgowe no coz sorki ze sie tak wywarstwiam ale musze to powiedziec i mam nie dokonca sprawna reke " podnieta HSowcow jak gralem w Bf na krzyrzaka " Poczekaj zrobie zdjecie " przemilcze
powody odrzutu :
Zachowanie ( rozumiem za bardzo luzackie swobodne ) tylko ze chyba nie tylko ja tak sie zachowywalem ale ok bo ja jestem ja
"Nie widze ciebie w TV "
"od początku nie widziałem ciebie w TV " Nie no panowie jak nie widzieliscie to po co mnie bylo brac? po kiego?
"Sawik tez nie byl zadowolony w spółpracy " - nie no powod jak w morde strzelil wazny jak wczorajsza pogoda Koordynujcie mnie a nie dawac mi nad lbem Sawika Co dem sie ima ^_^ i ciagle mi nie pomaac a przeszkadzac ?
"Pixel tak samo " a to rozumiem kabel na warcrafcie rozumiem
"Kondradm nie ma zdania bo widzial ciebie tylko na Heyach "- ja mialem sie pokazac na PGA gdzie beda pokazy gdzie tekken bedzie ( gdzie bede jako gracz klanowiec w tekkennie polecam moje walki ) czy gears of war ale co tam lepiej go wywalic
A bym zapomnial teoretycznie dostalem ostrzezenie niewyraze ze niby gadam z nibezpiecznymy osobami tak jasne z inwigilujcie mi PC nie bylo zadnych dwuznacznych tekstow z innymi ludzi noale powod juz byl
Lecz trzy miechy w headshoie to tez spotkanie wspanialych ludzi chcialbym podziekowac
marlboro : Fajny sciebie fact gadalem z toba jk na rowni dzieki topbie poczulem sie jak w ekipie na rownych prawach
dwarfowi : fajnie sie gadale w prees rommie szkoda ze nie powtorzymy fajnie bylo wymienic sie doswiadczeniami i THX
Cycowi dzieki za fajna rozmowe i za to ze we mnie wierzyles THX
Ech widzicie goscie moi drodzi Nie taki HS jakim go maluja
acha ci co chca mi cos wyslac polecam sie na emaila heviro@op.pl albo heviro@tlen.pl
Ps : do redaktorow TEn post jest na kazdym forum na kazdej stronie nawet na CD action extrime radia czy teamu pentagram mam nadzieje ze kolejni po nie "scenowcy" beda mieli wiecej szczescia
acha blokoqwanie ip nic wam nie da , tak samo jak inne proby blokowania Byleby headshot nie odstrzelil sobie lba ![:e:laugh:]
Ps: pamietajcie zawsze sodowka uderza do glowy tylko czasami pamietajcie ze sa ludzie wyzej od was hehe [:e:biggrin:][:e:laugh:][:e:sweatdrop:]
Podziekujmy lamerom z HS dziekujemyyyy