W koncu dorwalem sie do pelnej wersji. O man, ta gra jet po prosty niesamowita. W moim prytwatnym rankingu jest to najlepsza i najbardziej zbajerowana czesc seri. Jak juz zaczniesz w nia grac nie sposob sie od niej oderwac. Gierka ma przezajebisty funk'owo odlschool'owy klimacik, klimat jakiego nie da wam zadna inna gra.
Poza sama grafika i gameplayem jest jeszcze jedna niesamowita rzecz w tej grze, muzyka. Soundtrack mnie zabil, EA Trax odwalilo rewelacyjna robote, takiej muzy jeszcze w zadnej grze nieslyszalem. Mam nadzieje ze EA wypusci oficjalny soundtrack z gry, bo dzis oblatalem wszystkie sklepy i nie udalo mi sie go znalezc. Faktem jest ze nie kazdemu sie muzyka spodoba, ale beda ludzie ktorzy beda uwarzali ja za arcydzielo. Mozecie udac sie na oficjalna strone gry i odsluchac tam czesc kawalkow z gry ( nie sa to cale utory, lecz ich fragmety, chociaz dosyc dlugie).
Tu macie adresik do dzialu z muzyka:
http://www.easports.com/nbastreet4/theater.jsp?media=musicKawalki takie jak: Detat, Risk, Mayday, B-Boy Syphe pt.III czy Act - 2 (moj osobisty debesciak) o man jak sie przy tym gra, normalnie poezja
A to nie wszystko, w grze jest w cholere wiecej piosenek niz na stronie.