Panowie, czy save z polskiej wersji ME2 działają z wersją angielską? Chciałbym spróbować Lair of Shadow Broker ale wiadomo jak wygląda sprawa tego dodatku w polskiej edycji... Skurwole z EA ;/
Powinno działać. Jeśli masz problem pozostaje zmiana gry na wersję angielską - musisz jedynie zmienić INI, dostaniesz angielskie VO i polskie napisy. Pamiętaj natomiast, że dodatek będzie miał napisy po angielsku.
Mogę potwierdzić, że dodatek działa bez problemu, ale moja wersja jest zmieniona na napisy+głosy ENG.
Orientujecie się, czy ME2 na PS3 ma już na płycie ten interaktywny komiks? Przed uruchomieniem gry pościągałem wszystko co się dało i nie wiem, czy komiks zaliczał się do DLC. Pytam ze względu na kumpla, który pod wpływem moich ciągłych zachwytów nad serią zaczyna teraz ME1 na PC i chciałby kontynuować swoją wersję historii na mojej kopii ME2 na PS3.
Powinno już to być na płycie, natomiast po kiego ME2 na PS3? Jak ma ME1 na PC'ta niech idzie na allegro i kupi ME2 za 25zł, sam Cerberus Network na PS3 (którego nie będzie mieć, jeśli kopia gry jest twoja) wyniesie go drożej.