masz problema...
Ja w gre (genialna) grałem całkiem niedawno i udało mi sie uratowac Rutke. Ale w grze jest błąd programowy (ah ta betsheda...) ktory powoduje ze gosciu samochodem MOZE nie ruszyc gdy jej nie uratujemy. Jedyne co mozna wtedy zrobic to załadowac wczesniejszy save.
"Saving Ruth is really very difficult. If the goons spot you climbing across
the rafters they'll shot you to pieces. Whether or not you save Ruth
ultimately doesn't matter, except to your completion score. However, some users have found that if they did not save Ruth then Burnham will not let them into the car. This seems to be an intermittent glitch and if you encounter it you will have to reload your last saved game."
Wiesz co? Moge ci poradzic jedno: właz na gogle lub yahoo i szukaj gdzies na forach opisanego tego problemu, czesto bywa ze jest jakis KOSMICZNY sposob na takie błedy.
Sam kiedys grałem w Galleon, w ktorym był podobny błąd ktory uniemozliwiał ukonczenie gry (słynny juz błąd w grze), chodziło o złapanie robaka ktory uzupełniał magie a siedział pod pniem wielkiego drzewa,
(tzn. gdy oszczedzalismy magie to nie było prolemu i błąd nie przeszkadzał) niestety tam gdzie robal siedział mozna było wejsc tylko czołgając sie/na kolanach, problem był taki, ze bohater mogł podnosić przedmioty TYLKO gdy stał prosto!!!
Ale jaja... jednak znalazł sie sposob! Kosmicznie trudny, bo trzeba było obliczac wszystko dosłownie do milimetra i kombinowac chyba ze 40x aby bohater dorwał robala (juz poddawałem sie.. ale udało sie chyba za 41 razem
)
Szukaj, moze jest sposob na ten błąd.