Ok odkopuje:)
Niedawno ukonczylem ten zacny tytul i musze sie podzielic wrazeniami.
Gralem na PC, ale spokojnie, bez nerwow, gralem na bezprzewodowym padzie od 360, wygodnie rozwalony, gapiac sie w 46calowy FHDtv wiec dla mnie to doznania byly "konsolowe" a nawet troche wiecej
Anyway. Gra jest swietna. Niespodziewalem sie, ze mi sie az tak spodoba. Klimat jest porazajacy, historia opowiedziana w grze jest ciekawa i wciagajaca, grywalnosc jest jak dla mnie zaskakujaco genialna. Idealnie udalo sie tworcom polaczenie gry FPP gdzie walczy sie zarowno "bronia" biala (ok deske z gwozdziem, czy gas rurke ciezko nazwac bronia, ale wiadomo o co chodzi) jak i palna. Duzo przyjemnosci sprawiaja potyczki, milusim uczuciem jest raz na jakis czas znalezc takiego shotgun'a czy inny karabin. Ogolnie gra jest rewelacyjna. Podoba mi sie prawie wszystko. Granie w nocy samemu + sluchawki na uszach bylo dla mnie sporym wyzwaniem i musze przyznac, ze nie dalem rady tak przejsc wiecej niz jednego chaptera;). Smiem twierdzic, ze to najlepszy horror w jaki gralem od czasow SH2 (RE to shooter, ktory ze straszeniem nie ma juz prawie nic wspolnego). Moja ocena -9, gra jest kapitalna. Uzywka na allegro na 360 chodzi w niskich cenach wiec kto nie gral niech sobie wyswiadczy ta przysluge i sie zaopatrzy w ten tytul bo warto.