Jako ze na CN (nie ogladam Jetixa itp.) pojawily sie jakis czas temu nowe kreskowki, postanowilem odkopac temat, moge?
Uno- 'Dom dla zmyślonych przyjaciół Pani Foster'-gdy po raz pierwszy uslyszalem ten tytul troche sie zrazilem ("eee, łat dys fak?"). Pierwsze 3 odcinki wprowadzajace nie zrobily na mnie wrazenia, jednak z czasem coraz bardziej mnie zainteresowalo
Szczegolnie dzieki Bloo i dobrze dobranym bohaterom. Druga seria jeszcze bardziej zachecila mnie do ogladania (odcinek, w ktorym ferajna wybrala sie na 2-dniowy oboz mnie rozwalil
) Polecam
Dos- 'Obóz Lazlo'- najpierw mi sie podobalo jednak z czasem...coz... niekiedy dobry humor pojawia sie tam nie zbyt czesto, w nie ktorych odcinkach trudno go zauwarzyc, jendak calkiem niezly klimacik nadal mnie trzyma przy Lazlo
Tres- 'Podwójne życie Jagody Lee'- Krotko- charakterystyczni i ciekawi bohaterowie + dobry humor (szczegolnie w wykonaniu Raya) przyciaga mnie do TV
Jedynie fabula zbytnio nie zachwyca(kto ogladal ten wie
Oczywiście sa jeszcze 'Xiaolin pojedynek mistrzów', 'Robotboy' i inne ale nie chce mi sie juz pisac
btw- czy to mozliwe? O.o --->
http://img157.imageshack.us/my.php?image=beztytuuyx1.jpg w normalnym programie telewizyjnym nic o tym nie bylo...