Ja juz mam tego dosyc... Chyba zakoncze granie w TRA na poczatku EGIPTU, gdzie walczy sie z dwoma Centaurami... Robie wszystko jak trzeba i za chiny nie jestem w stanie pokonac Centaurow. Sterowanie na PSP jak dla mnie to TRAGEDIA... O ile jeszcze wszystkie elementy poza walkami sa super, to walki dobijaja... Wczeniej gralem na PS2 i bylo ok.
Robie wszystko jak trzeba - > strzelam, pasek RAGE napelnia sie, centaur podbiega, strzelam gdy celownik jest czerwony i staram sie "wystrzelic" linke... Niestety wtedy albo nasz YntelYgentna Lara celuje mi w drugiego Centaura, albo wogole nie trafia w pierwszego...
Tak poza tym, to wstawki "filmowo-zrecznosciowe" w TRL i TRA to jakis zart, co to jakies dance-dance revolution czy co??? Jak ma byc TR, to ma byc TR, a nie jakies klikanie w klawisze na czas itd... Szkoda, ze czasy starych i dobrych TR sie skonczyly, teraz gry musza miec jakies debilne rozwiazania, inaczej nikt tego nie kupi...
Nie wiem juz cos robic z tymi Centaurami. Czy jest jakis kod na skip leveli? Szkoda mi EGIPTU, bo pewnie bedzie swietny poziom, jednak nie strawie tych debilnych walk... :huh:
EDIT: Udalo sie...