Autor Wątek: Vice City - jak zrobić rozróbę?  (Przeczytany 4901 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

setezer

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
Vice City - jak zrobić rozróbę?
« dnia: Listopada 02, 2007, 19:07:31 pm »
Misja dla motocyklistów - napełnienie wskaźnika chaosu.

Rozjeżdżam ludzi, coś tam idzie, ale powoli. Strzelam do nich, nieco lepiej, ale pojawia się policja i robi się nieciekawie. Dochodzę do 4 gwiazdek, to już niezbyt jest jak na piechotę przeżyć zbyt długo. Jak wykonać tę misję?

Podkreślam, że mam w zadzie sztuczki/kody. Jakiś uczciwy sposób (pewnie wklepanie kodu na najlepsze bronie czy wysadzenie wszystkich samochodów załatwiłoby sprawę).

kamiiru

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 7
  • PSN ID: kamiiru
Odp: Vice City - jak zrobić rozróbę?
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 02, 2007, 19:20:44 pm »
Musisz mieć wyrzutnie rakiet lub M60, granaty, i krugera albo inne coś. Idziesz na te schodki (które prowadzą do tej malej kryjówki niedaleko baru) i stamtąd nawalasz do ludzi, gdy podleci helikopter to nawalaj z wyrzutni rakiet albo M60, wtedy najszybciej zapełnia się pasek.

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 02, 2007, 19:36:41 pm »
ja mam inną metodę, na początek rozwalam motory, samochody i ludzi koło baru, potem bięgnę na parking po lewej (patrząc tak jak się wychodzi z baru) po drodze rozwalam pare aut i potem na parkingu, a dalej helikopter, policję, powinno się udać. A jak już wykonasz misję, to szybko biegnij do save'a i zapisz stan a potem wczytaj--- znikną gwiazdki poszukiwania.
Bronie te co podał przed mówca, z dużym naciskiem na M60 i Bazooke,

setezer

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 03, 2007, 07:57:31 am »
Ja pierdzielę, ale skąd ja wezmę te bronie na tym etapie gry. Z misją jest cienko, szczególnie że kupiłem trochę posiadłości, to nawet mnie nie stać na uzbrojenie się w sklepie na północy tej wyspy. Niemniej dzięki, z tych schodków chyba jakoś dam radę.

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 03, 2007, 17:33:10 pm »
Ja pierdzielę, ale skąd ja wezmę te bronie na tym etapie gry. Z misją jest cienko, szczególnie że kupiłem trochę posiadłości, to nawet mnie nie stać na uzbrojenie się w sklepie na północy tej wyspy. Niemniej dzięki, z tych schodków chyba jakoś dam radę.
Jeśli dobrze pamiętam to Kruger jest na dachu posiadłości na prawej wyspie na północy.
może wykonaj inne misje a jak będziesz miał dostępne bronie itp to sobie kup, a jak nie masz kasy to wykonuj misje np taksówkarza. Dość łatwe i zarobić można. A z czasem będziesz mógł kupować instytucje i będziesz miał przypływ gotówki. 

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 03, 2007, 17:57:43 pm »
Na zarabianie kasy najlepsze są misję strażaka. Całkiem łatwe, a w późniejszych zadaniach wpada konkretna kaska.

kamiiru

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 7
  • PSN ID: kamiiru
« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 03, 2007, 18:15:32 pm »
No strażak jest extra :D Przyjemnie sie gra i łatwa kasa, polecam być strażakiem w Downtown bo tam są proste drogi i łatwy dojazd ;]

Kopersztyk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 39
  • Why so serious?
« Odpowiedź #7 dnia: Listopada 03, 2007, 23:40:44 pm »
Misje strażackie zawsze były opłacalne. Jeśli dobrze pamiętam to w San Andreas dostawało się jeszcze niezłą kasę.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #8 dnia: Listopada 04, 2007, 15:02:03 pm »
Misje strażackie zawsze były opłacalne. Jeśli dobrze pamiętam to w San Andreas dostawało się jeszcze niezłą kasę.
Tak, pamiętam jak samymi misjami strażackimi zarobiłem na lotnisko, bo akurat chwilę wcześniej kupiłem posiadłość :)