Moze nie jest tak szybka jak stare Shodowny, chociaz tamte tez super szybkie nie byly, ale tez nie jest tak bardzo wolna. Wiadomo ze wieksze postacie czy uzywajace wiekszych broni beda wolniejsze od malych postaci.
Tu macie trailer na ktorym gra nie jest az taka wolna jakby moglo sie wydawac. Slaba jakosc ale tylko to udalo mi sie znalezc.
Samurai Shodown: Edge of Destiny Trailer #2Kilka ScreenowGenjuro vs SogetsuGalford vs GenjuroNakoruru vs UkyoKazuki vs JubeiHaohmaru vs GalfordWan-Fu vs Killian Moze SSS/SSEoD nie zabije graficznie, ale fanom Samurai Shodown raczej nie powinno to przeszkadzac, ja jestem zadowolony i juz doczekac sie nie moge aby polozyc lapki na nowym Samurai Shodown. A i mam nadzieje ze kolejkna czesc pojdzie sladami KoF XII i bedzie w 2D z grafika godna dzisiejszych standardow
: Kwiecień 30, 2009, 23:40:52 pm
Co prawda brak jakich kolwiek nowych informacji na temat gry, ale dokopalem sie do oficjalnej strony wersji arcade, wiec jesli ktos jest zainteresowany to moze poszperac i poprzegladac screeny i postacie. No wlasnie postacie, tych w wersji arcade bylo 24, wiekszosc z nich powinna byc wam doskonale znana. Teraz pojawia sie pytanie, czy wzorem KoF XII wersja konsolowa nie dostanie kilku nowych postaci? Na to pewnie trzeba bedzie jeszcze troche poczekac, tak samo jak na update strony w bardziej zrozumialym dla nas jezyku.
: Kwiecień 30, 2009, 23:46:05 pm
E3 09: Developer Walkthrough (Cam) HD
: Lipiec 07, 2009, 11:11:43 am